Intimkoncert med Pernille Rosendahl på Comwell Sorø - Billet og middag

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert med Pernille Rosendahl 24. januar 2020
Fra kr. 848,-
pr. person

Akustisk intimkoncert med Pernille Rosendahl

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers. Nu kan du opleve én af Danmarks darlings til akustisk intimkoncert på Comwell Sorø fredag den 24. januar 2020.

Vi byder på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu sammensat køkkenchefens på sæsonens råvarer efterfulgt af siddepladser til intimkoncerten.

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Koncertpakken betales ved booking, og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.  

Om hotellet: Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering