Intimkoncert med Poul Krebs

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert med Poul Krebs
  • Overnatning i standardværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Book nu
Fra kr. 1.198,-
pr. person

Akustisk intimkoncert med Poul Krebs

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere. Nu kan du opleve én af Danmarks bedste pop/rock sangere til akustisk intimkoncert på Comwell Sorø fredag den 26. oktober 2019.

Vi byder på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu sammensat køkkenchefens på sæsonens råvarer efterfulgt af siddepladser til intimkoncerten.

Efter koncerten kan du se frem til en overnatning og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter dagen derpå. 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Om hotellet: Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering