skotorp_billede-1611834976

Intimkoncert med Sko/Torp på Comwell Sorø, inkl. overnatning

  • Intimkoncert med ophold, torsdag den 8. juli 2021
  • Aperitif
  • 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert
  • Overnatning i standardværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.248,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Sko/Torp med deres jubilæumstour

Sko/Torp fejrer deres legendariske debut med en tour, som lægger vejen forbi de intime koncertomgivelser på hyggelige Comwell Sorø.

Pladeselskaberne nægtede at udgive duoens første album i 1990, og de store radiostationer spillede ikke de engelsk-sprogede sange. Men folk elskede Sko/Torps ’On a Long Lonely Night’, som via intenst, opsøgende benarbejde og lokalradioer blev det hidtil bedst sælgende debutalbum i Danmark. Inspireret af soul og americana kom Søren Sko og Palle Torp udefra med et sensationelt album – på engelsk. ’On A Long Lonely Night’ udkom i november 1990, solgte mere 200.000 eksemplarer, og nu fejrer Sko/Torp udspillet med en 30 års (lidt udskudt) jubilæumsturné.  

Du kan glæde dig til at opleve Sko/Torp i intimkoncert til foråret, og det sker torsdag den 8. juli på Comwell Sorø.

Pris: Koncertophold fra kr. 1.248,- pr. person i delt dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning, hvis det påkræves af evt. restriktioner fra myndighederne.  

Koncertpakke: 

Med koncertopholdet her byder vi på en aperitif, lækker 3-retters koncertmenu efter køkkenchefens valg, kaffe/te, samt billet med siddeplads til intimkoncerten. Koncertopholdet inkluderer desuden overnatning og morgenen efter en stor morgenbuffet med masser af økologiske og lokale specialiteter. 

Værd at vide om koncertpakken: 

Der er et begrænset antal værelser til salg med dette tilbud. Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Husk at du ved ankomst vil skulle kunne fremvise et gyldigt coronapas. Se mere om vores retningslinier ift. coronavirus og coronapas her.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Comwell Sorø

Om hotellet

Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader.

Faciliteter

Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.