steffen_brandt-031

UDSOLGT! Intimkoncert med Steffen Brandt på Comwell Kolding

  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu
  • Kaffe/te og sødt
  • Siddepladser til intimkoncert med Steffen Brandt den 18. februar 2022
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
DKK 1548,-
per person i delt dobbeltværelse

Oplev TV-2 frontmand Steffen Brandt

Denne koncert er udsolgt!

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2, der blev dannet for 39 år siden. Han har skrevet både tekst og musik til alle gruppens sange, og netop hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til koncertophold med intimkoncert med Steffen Brandt fredag den 18. februar 2022 på Comwell Kolding. Med koncertopholdet byder vi på en velkomstdrink, lækker 3-retters middag sammensat af vores dygtige køkkenchef, vinmenu til at akkompagnere middagen, kaffe/te og sødt og efterfulgt af intimkoncert. Koncertopholdet inkluderer også en overnatning i delt dobbeltværelse, og dagen derpå står du op til en lækker morgenmad med økologiske og lokale specialiteter.   

PRIS
Fra kr. 1.548,- pr. person i delt standard dobbeltværelse. Da koncertopholdet er forudbetalt kan booking kun ske online, da vi ikke kan modtage betalingsoplysninger over mail/telefon. 

Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke selv vælge pladser til koncerten, men får tildelt en plads på dagen. 

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

VIGTIGT læs mere om Coronapas, annullerings- og betalingsbetingelser længere nede på siden.

Værd at vide

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. Alt afhængigt af de gældende restriktioner og retningslinjer på koncertafholdelsesdatoen. 

Ved ankomst skal alle deltagere kunne fremvise et gyldigt coronapas. Se mere om vores retningslinier ift. coronavirus og coronapas her.

Opholdet ikke kan annulleres, dog vil vi i tilfælde af flytning eller aflysning pga. myndighedernes restriktioner, refundere hele beløbet for opholdet. 

Opholdet skal bookes online med forudbetaling. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.  

Vores kokke er ved at sammensætte en lækker menu. Den offentliggøres her på siden.

Få et kig indenfor