fjordlandet2.0_kajak_gj130819_cut3_v1_cro

Aktiv weekend med havkajak

  • Datoer: Lørdag til søndag 28.-29. august 2021.
  • Kajak kursus, 1 dag
  • Fri adgang til at benytte kajak eller paddleboard, 1 dag
  • Lån af alt nødvendigt udstyr til hhv. kajak og paddleboard, 2 dage
  • 2-retters gourmetmiddag, sammensat af køkkenchefen efter sæsonens råvarer
  • Overnatning
  • Stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Frokost: 2 stk. frokostmadpakke inkl. vand (1 pr. dag, pr. person)
  • Bemærk: Opholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
Kr. 1.868,-
pr. person i delt dobbeltværelse

En aktiv weekend med havkajak på Roskilde Fjord

Er du nysgerrig på at prøve havkajak? Du kan godt glæde dig til den unikke oplevelse som det er, at glide lydløst hen over vandet i en kajak. Samtidig kan du opleve den smukke natur i nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde i fællesskab med andre på turen.

Vores Kajakophold her giver dig mulighed for at få en let introduktion til havkajak roning og evt. også på paddleboard. Du lærer havkajakken at kende under trygge rammer, når I starter den første dag med en uddannet instruktør, som giver dig instruktion i at sejle havkajak. Samtidig er han lokalkendt, og på den efterfølgende sejltur kan han vise jer og fortælle mere om de mange skønne og interessante steder, som området omkring Roskilde Fjord gemmer på.

Efter en dag på vandet kan du se frem til en 2-retters middag på Comwell Roskilde efterfuldt af overnatning i valgte værelseskategori.

Ankomstperiode:
Kajak-opholdet kan bookes på det velbeliggende Comwell Roskilde fra den 28.-29. august 2021.

Pris:
Kr. 1.868,- pr. person i delt dobbeltværelse. 

Bemærk at kajak-opholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. 

Se de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.         

Arrangør af opholdet er Comwell Roskilde Roskilde og Outdoor Adventures. Du kan se mere om Outdoor Adventures her.

Flere muligheder ift. kajakopholdet:

En ekstra dag: Du har mulighed for at booke en ekstra overnatning fra fredag til lørdag fra kr. 898,- i samme værelseskategori.

Paddleboard: Du har mulighed for at deltage i et paddleboard introkursus med 50% rabat. Det foregår om søndagen kl. 10.00 - 12.00, til kr. 250,-. Introkurset skal bookes i forvejen ved at kontakte Comwell Roskilde.  

Læs hele programmet for opholdet her

Ankomstdag, lørdag:

Kl. 09.00-09.45: Mulighed for at aflevere bagage på hotellet og afhente madpakke (indcheckning til værelser er muligt fra kl. 15.00)

Kl. 10.00: Introduktion til havkajak: Basis introduktion til havkajakken, ro-teknik og sikkerhed (ca. 45-60 min., afhængigt af niveau) 

ca. kl. 11.00-16.00: Kajaktur i nationalpark Skjoldungernes Land med uddannet lokal guide

Kl. 19.00: 2-retters gourmetmiddag på Comwell Roskilde, særligt udvalgt af køkkenchefen og tilpasset sæsonens råvarer efterfølgende overnatning i valgte værelseskategori.

Afrejsedag, søndag:  

Kl. 07.00-10.00: Hotellets morgenmadsbuffet, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter og udlevering af madpakke inkl. vand til sejlads

Kl. 09.00-18.00: Mulighed for oplevelse på vandet på egen hånd i nationalparken, med fri adgang til lån af havkajak eller paddleboard udstyr indtil kl. 18.00

Mulighed for tilkøb af paddleboard introkursus med 50% rabat på normalpris. Skal bookes i forvejen

 

Comwell Roskilde, tæt ved Roskilde Fjord