Koncertophold: Alphabeat i Odeon/Comwell H. C. Andersen Odense

  • Koncertophold fredag den 9. april 2021
  • 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef
  • Siddepladser til intimkoncert
  • Overnatning
  • Stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Glæd dig til popfest med Alphabeat

Alphabeat har prøvet næsten alt. De har hittet i udlandet, spillet festivaler over hele Europa og gæstet stort set alle spillesteder i Danmark. Men en ting har de aldrig prøvet, og det er at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum. Det laver popbandet om på i starten af 2021, hvor Alphabeat gæster Odeon i Odense med koncertshowet ”12 Nights Of Thunder”.

”Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang,” fortæller forsanger Stine Bramsen, der sammen med drengene i Alphabeat senest har udgivet det yderst anmelderroste comeback-album, ”Don’t Know What’s Cool Anymore”.

Med koncertopholdet her byder vi på en lækker 3-retters menu, sammensat af vores køkkenchef, efterfulgt af koncert med Alphabeat i Odeon koncertsalen. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning på Comwell H. C. Andersen Odense, og glæd dig til at stå op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Koncertopholdet er på Comwell H. C. Andersen Odense fredag den 9. april 2021, med middag kl. 17.30.

Pris: Koncertophold fra kr. 1.198,- pr. person i delt dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning, hvis det påkræves af evt. restriktioner fra myndighederne. 

Ankommer du med bil kan du tilkøbe parkering for kr. 50,- pr. døgn i receptionen.  

Værd at vide om koncertpakken:
Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Middagen bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Program for koncertopholdet

Fredag den 9. april:

Kl. 15.00: Mulighed for check-ind på Comwell H. C. Andersen Odense

Kl. 17.30: 3-retters middag, med menu særligt udvalgt af køkkenchefen

Kl. 20.00: Koncert med siddeplads, i Odeon Odense (lige ved siden af hotellet)

Lørdag den 10. april:  

Kl. 07.00-10.00: Morgenmad, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter 

Odeon og Comwell H. C. Andersen i Odense