Barbara Moleko: Intimkoncert på Comwell Sorø inkl. overnatning - UDSOLGT

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert med Barbara Moleko den 22. januar 2021
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Soul og pop på menuen

Til januar kan du glæde dig til at opleve Barbara Moleko og hendes smukke, genkendelige stemme til en intimkoncert på Comwell Sorø.

Med to succesfulde albums i ryggen, deltagelse i ’Toppen Af Poppen’ og adskillige store koncerter på CV’et er Barbara Moleko blevet dansk folkeeje. Barbara bor i dag på Nørrebro, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har Barbara Molekos liv været et sansebombardement af billeder - fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser - hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers af soul og pop. Af inspirationskilder kan blandt andre nævnes Nina Simone, Erykah Badu og Ella Fitzgerald. Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og let relaterbare tematikker, som de fleste kan nikke genkendende til. 

Barbara Moleko formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med hendes smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover. Derfor kan du også glæde dig til en intimkoncert med Barbara Moleko. Det sker fredag den 22. januar 2021 på Comwell Sorø.

Med koncertopholdet byder vi på en aperitif, 3-retters lækker koncertmenu sammensat af køkkenchefen på sæsonens råvarer, samt kaffe/te, efterfulgt af siddepladser til intimkoncerten. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Værd at vide om koncertpakken
Der er et begrænset antal pladser til salg.

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Forholdsregler ift. coronavirus:
Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster samlet. Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Om hotellet

Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter
Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, og gratis parkering.