hardinger-band_ny

Koncertophold: Hardinger Band på Comwell Korsør

  • Koncertophold lørdag den 24. juli på Comwell Korsør
  • Aperitif
  • 3-retters menu/buffet, sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu, til middagen
  • Kaffe/te og sødt
  • Siddepladser til intimkoncert
  • Overnatning
  • Stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.448,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Hardinger Band - i bedste Shu-Bi-Dua stil

Bemærk: Ny dato - lørdag den 24. juli 

Tre originale shubbere, backet up af fantastiske musikere, tager på turné med det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua bagkatalog til dato. Den tidligere "Shub'er" Michael Hardinger tager med Hardinger Band på turné, og koncerten bliver spillet i bedste Shu-Bi-Dua stil, hvor Hardinger Band leverer soundtracket til tusindvis af menneskers ungdoms- og barndomsminder. 

Du kan glæde dig til at opleve Hardinger Band og genopleve gode Shu-Bi-Dua minder på Comwell Korsør, lørdag den 24. juli 2021.

Med koncertopholdet her byder vi på en velkomstdrink, lækker 3-retters middag/buffet, sammensat af vores køkkenchef, vinmenu til at akkompagnere middagen, kaffe/te og sødt og efterfulgt af intimkoncert med Hardinger Band. Velkomstdrink, middag og vinmenu bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten. Koncertopholdet inkluderer også en overnatning i delt dobbeltværelse, og dagen derpå en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Pris: Koncertophold kr. 1.448,- pr. person i delt standard dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. I tilfælde af flytning el. aflysning pga. myndighedernes restriktioner, refunderes hele beløbet for opholdet. 

Værd at vide om koncertpakken:
Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Middagen bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Program* for koncertophold med Hardinger Band

Lørdag:

Kl. 15.00: Mulighed for check-ind på hotellet

Kl. 18.00: Velkomstdrink

Kl. 18.30: 3-retters middag/buffet, særligt udvalgt af køkkenchefen, inkl. vinmenu

Kl. 20.30: Kaffe/te og sødt 

Kl. 21.00: Koncert med siddeplads, ved frontvendte borde i salen

Søndag:  

Kl. 07.00-10.00: Hotellets morgenmadsbuffet, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter 

*Ændringer i tidsplan kan forekomme, i det tilfælde at regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus påkræver dette.

   

hotel-comwell-korsor-020