madslanger_creditfrannevoigt

Koncertophold: Intimkoncert med Mads Langer hos Comwell H.C. Andersen Odense

 • Intimkoncert med ophold, fredag den 14. maj 2021 - NY DATO!
 • Aperitif
 • 3-retters menu, sammensat af vores køkkenchef
 • Vinmenu, til middagen
 • Kaffe/te og sødt
 • Siddepladser til intimkoncert
 • Overnatning
 • Stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
 • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.548,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Mads Langer - Live i intimkoncert

Mads Langer har befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, er han mand for at levere en perlerække af smukke sange og genkendelige hits.

Vi glæder os til at byde velkommen til koncertophold med Mads Langer på to af vores hoteller - nu med nye datoer i maj:

 • Fredag den 14. maj 2021, på Comwell H. C. Andersen Odense / Odeon
 • Lørdag den 15. maj 2021, på Comwell Kolding

Med koncertopholdet her byder vi på en velkomstdrink, lækker 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef, vinmenu til at akkompagnere middagen, kaffe/te og sødt og efterfulgt af intimkoncert med Mads Langer. Velkomstdrink, middag og vinmenu bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten. Koncertopholdet inkluderer også en overnatning i delt dobbeltværelse, og dagen derpå en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Pris: Koncertophold kr. 1.548,- pr. person i delt standard dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. I tilfælde af flytning el. aflysning pga. myndighedernes restriktioner, refunderes hele beløbet for opholdet. 

Værd at vide om koncertpakken:
Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Middagen bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

-

Photo credit: Franne Voigt