tim-christensen

Intimkoncertophold og middag med Tim Christensen

  • Intimkoncert med ophold, lørdag den 11. september 2021
  • Aperitif
  • 3-retters menu, sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu, til middagen
  • Kaffe/te og sødt
  • Siddepladser til intimkoncert
  • Overnatning
  • Stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.548,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Tim Christensen i stemningsfuld intimkoncert

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie. 

Han var frontmanden i et af Danmarks allerstørste bands i 1990'erne, Dizzy Mizz Lizzy, og senere har han fastholdt sit navn som en af landets bedste soloartister. Siden solodebuten i 2000 har han udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.

Glæd dig til at opleve en af landets største danske musikere Tim Christensen i intimkoncert i den karakterfyldte Carl Nielsen sal i Odeon, med efterfølgende ophold på Comwell H. C. Andersen Odense. Det sker lørdag den 11. september.

Med koncertopholdet her byder vi på en velkomstdrink, lækker 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef, vinmenu til at akkompagnere middagen, kaffe/te og sødt og efterfulgt af intimkoncert med Tim Christensen. Velkomstdrink, middag og vinmenu bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten. Koncertopholdet inkluderer også en overnatning i delt dobbeltværelse, og dagen derpå en stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter. 

Pris: Fra kr. 1.548,- pr. person i delt standard dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. I tilfælde af flytning el. aflysning pga. myndighedernes restriktioner, refunderes hele beløbet for opholdet. 

Ankommer du med bil, kan du tilkøbe parkering for kr. 50,- pr. døgn i receptionen.  

Værd at vide om koncertpakken:
Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Husk at du ved ankomst vil skulle kunne fremvise et gyldigt coronapas. Se mere om vores retningslinier ift. coronavirus og coronapas her.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Program for koncertopholdet

Ankomstdag:

Kl. 14.00: Mulighed for check-ind på hotellet

Kl. 18.00: Velkomstdrink

Kl. 18.30: 3-retters middag, særligt udvalgt af køkkenchefen, inkl. vinmenu

Kl. 20.30: Kaffe/te og sødt 

Kl. 21.00: Koncert med siddeplads

Afrejsedag:  

Kl. 07.00-10.00: Hotellets morgenmadsbuffet, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter 

tim-christensen

Oplev Comwell H. C. Andersen i Odense, lige i hjertet af byen