pernille_rosendahl_bredformat

Koncertophold: Pernille Rosendahl på Comwell Køge Strand

  • Intimkoncert med ophold, fredag den 20. august 2021
  • Aperitif
  • 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu til middagen
  • Kaffe/te og sødt
  • Siddepladser til intimkoncert
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.448,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Intimkoncert med Pernille Rosendahl

Hun er en af de dygtigste vokalister og mest erfarne sangskrivere i Danmark. Med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte albummer og forskellige livekonstellationer demonstrerer Pernille Rosendahl et vildt musikalsk virke, som spænder bredt og samtidig forbliver nærværende.  

Du kan glæde dig til at opleve Pernille Rosendahl i intimkoncert på Comwell Køge Strand til foråret, og det sker fredag den 20. august.

Pris: Koncertophold fra kr. 1.448,- pr. person i delt dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning, hvis det påkræves af evt. restriktioner fra myndighederne.   

Koncertpakke: 

Med koncertopholdet her byder vi på en aperitif, lækker 3-retters koncertmenu efter køkkenchefens valg, vinmenu, kaffe/te og sødt, samt billet til intimkoncerten. Koncertopholdet inkluderer også overnatning og morgenen efter en stor morgenbuffet med masser af økologiske og lokale specialiteter. 

Værd at vide om koncertpakken: 

Der er et begrænset antal værelser til salg med dette tilbud. Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Husk at du ved ankomst vil skulle kunne fremvise et gyldigt coronapas. Se mere om vores retningslinier ift. coronavirus og coronapas her.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Program for koncertopholdet

Kl. 14.00 Mulighed for check-ind på hotel og værelser

Kl. 18.00 Aperitif til velkomst

Kl. 18.30 Middag, 3 retter efter køkkenchefens valg, inklusiv vinmenu

Kl. 20.30 Kaffe/te og sødt

Kl. 21.00 Intimkoncert med Pernille Rosendahl

Kl. 07.00-10.00 Morgenmad, buffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

*Ændringer i tidsplan kan forekomme, i det tilfælde at regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus påkræver dette. 

Comwell Køge Strand - tæt på både strand og by