soesfenger_chc

Koncertophold: Søs Fenger i Odeon/Comwell H. C. Andersen Odense

  • Koncertophold den 30. august 2021
  • 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef
  • Siddepladser til intimkoncert
  • Overnatning
  • Stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Smuk aften med Søs Fenger i Odeon

Oplev Søs Fenger helt tæt på med sit fantastiske liveband. Oplev både News-hits som ”Du Er”, ”Jeg Elsker dig” og selvfølgelig “Den Jeg Elsker” samt de hits Søs, har samlet sig i sin flotte solokarriere frem til nu. Herudover har Søs udvalgt en række af sine yndlingssange, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens univers. 

Det bliver en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange! Glæd dig til en livekoncert med hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før - sådan som hun er elsket mest af alle.

Om koncertopholdet: Med koncertopholdet her byder vi på en lækker 3-retters menu, sammensat af vores køkkenchef, efterfulgt af koncert med Søs Fenger i Odeon koncertsalen. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning på Comwell H. C. Andersen Odense, og glæd dig til at stå op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Koncertopholdet er på Comwell H. C. Andersen Odense mandag den 30. august 2021, med middag kl. 17.30.

Pris: Koncertophold fra kr. 1.198,- pr. person i delt dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning, hvis det påkræves af evt. restriktioner fra myndighederne.

Ankommer du med bil kan du tilkøbe parkering for kr. 50,- pr. døgn i receptionen.  

Værd at vide om koncertpakken:
Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Husk at du ved ankomst vil skulle kunne fremvise et gyldigt coronapas. Se mere om vores retningslinier ift. coronavirus og coronapas her.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Program for koncertopholdet

Mandag den 30. august 2021:

Kl. 15.00: Mulighed for check-ind på Comwell H. C. Andersen Odense

Kl. 17.30: 3-retters middag, med menu særligt udvalgt af køkkenchefen

Kl. 20.00: Koncert med siddeplads, i Odeon Odense (lige ved siden af hotellet)

Tirsdag den 31. august 2021:  

Kl. 07.00-10.00: Morgenmad, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter 

odeon-odense-4060