malte_ebert_gulddreng_kolding

Malte Ebert koncertophold på Comwell Kolding

 • Koncertophold fredag den 13. oktober 2023
 • Velkomstdrink
 • 3 retters menu eller buffet, sammensat af vores køkkenchef, inkl. vinmenu
 • Kaffe/te
 • Koncertbillet til Malte Ebert
 • Overnatning i standard dobbeltværelse
 • Morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
 • Bemærk, at pakken er forudbetalt. Der kan ikke betales med Comwell Club-point eller gavekort. Opholdet kan ikke annulleres.
Kr. 1.748,-
pr. person ved delt standard dobbeltværelse

Oplev Malte Ebert på Comwell Kolding

Glæd dig til et dejligt koncertophold, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding fredag den 13. oktober 2023. Bemærk, koncertopholdet er forudbetalt og derfor ikke kan betales med gavekort eller club point.

Uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Dette er karakteristisk for Malte Eberts karriere, som startede tilbage i 2016, hvor han slog massivt igennem som Gulddreng. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen. Og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams.

Malte Ebert har også haft et forrygende musikalsk år i 2022, hvor han blandt andet udgav “Kun Med Dig” der var en del af programserien ”Min Sang Til Danmark”, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen “Kalde Dem For Du?” og titelsangen til årets julekalender “Julehjertets Hemmelighed”.

Og i 2023 er han mere end klar til at møde hans fans på spillesteder og til festivaler. Hans forårstour ”Mellem Himmel og Jord” er allerede udsolgt og kalenderen i sommeren er tætpakket med festivaler. Oplev Malte Ebert på Comwell Kolding den 13. oktober 2023.

Om koncertopholdet:

Få en mindeværdig oplevelse med et koncertophold på Comwell Kolding. Træd indenfor og start aftenen med en dejlig velkomstdrink, inden vi byder på en lækker 3-retters middag eller buffet, sammensat af vores køkkenchef, og dertilhørende vinmenu. Efter middagen er der kaffe og te, hvorefter koncerten med Malte Ebert går i gang.

Efter koncerten kan du se frem til en dejlig overnatning i et standardværelse på Comwell Kolding. Og vågn op til vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Pris: fra kr. 1.748,- pr. person ved delt standard dobbeltværelse.

Koncertopholdet er forudbetalt og kan ikke betales med gavekort eller club point. Opholdet kan ikke annulleres, men refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning. Læs vores annulleringsbetingelser her.

Værd at vide

 • Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.
 • Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres
 • Du kan ikke betale med gavekort eller club point for dette ophold

Kl. 18:00           Velkomstdrink

Kl. 18:30           3 retter middag eller buffet, efter køkkenchefens valg, inkl. vinmenu

Kl. 20:30           Kaffe og te

Kl. 21:00           Koncerten starter*

                         Overnatning

Fra kl. 07:00     Morgenmad

Bemærk at dette kun er ca. tider, og at man vil modtage nærmere info fra hotellet op til koncerten.

Få et kig indenfor

Find hotellet her