_hotel-spa-kellers-park-vejle-1023

Spaophold med middag, spar 15%

 • Månedens Club-tilbud: Spar 15% ved ankomst fredage og lørdage i september
 • Adgang til Aqua spa
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
 • Overnatning
 • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
 • Bemærk! Børn (under 12 år) har ikke velkomstdrink, aftensmad eller spa adgang
Spar 15%
Vælg værelse for pris

Tid til forkælelse med et spaophold

Forkæl dig selv med vores SpaDelight-ophold, og spar hele 15%, når du ankommer fredage og lørdage i hele september. Tilbuddet gælder for Comwell Club medlemmer. Er du ikke medlem, kan du nemt og hurtigt blive det lige her. Det tager kun et øjeblik, og så har du adgang til massere af fordele.

Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter. Om aftenen serverer vi en lækker 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef, i vores hyggelige restauranten. Og efter en god nats søvn, vågner du op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger. Vores AquaSpa er populær, så husk at bestille tid til eventuelle tilkøb af spabehandlinger i god tid inden dit ophold.

Bemærk, at børn (under 12 år) har ikke velkomstdrink, aftensmad og spa adgang.

Værd at vide om tilbuddet

 • Prisen varierer alt efter valgte ankomstdato og værelsestype
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Der kan forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige for booking med det pågældende tilbud, pga. stor efterspørgsel og begrænset antal værelser.  
 • Du kan bruge Comwell gavekort og Club-point som betaling for dette ophold
 • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Se gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her
 • Der gælder særlige regler for børn i vores AquaSpa. Kontakt hotellet for nærmere info. Børn under 12 år har ikke adgang til spa-området
 • Bemærk, at børn under 12 år har ikke velkomstdrink, aftensmad eller spa adgang

Tilbuddet på spaopholdet er eksklusivt til Comwell Club medlemmer, og gælder ved ankomst fredage og lørdage i september. Du skal være medlem af Comwell Club og logget ind på din club-profil for at kunne købe tilbuddet. Har du glemt din adgangskode, klikker du blot på 'Glemt adgangskode'.

Er du ikke medlem af Comwell Club, kan du nemt og hurtigt melde dig ind her. Det tager kun et øjeblik og så har du adgang til alle de gode medlemsfordele. Ganske gratis.

Tilbuddet kan booket på følgende hoteller

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores to spahoteller i Danmark.

Om hotellet Comwell Borupgaard:

Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.

Faciliteter:

Restaurant, bar med bistrokort, stor have, udendørs terrasse, fitness, inden- og udendørs spa med pool/sauna/hottub m.m., opholdsstue med billard og spil i sommerperioden, cykel- og biludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.

Pakkens indhold:

Med i pakken får du adgang til vores AquaSpa* og alle dens dejlige faciliteter og lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler. Om aftenen kan du se frem til et glas velkomstbobler og vi serverer en lækker 3-retters middag i vores hyggelige restaurant, sammensat af vores køkkenchef på sæsonens råvarer. Husk at book bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten

Efter en god nats søvn kan du glæde dig til vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Bemærk, at der er ikke adgang for børn under 12 år i spaafdelingen.

*Bemærk at ankommer du i weekender, helligdage og skoleferie vil receptionen booke dig ind i et timeslot, så alle vores spa-gæster får en god og behagelig oplevelse i vores AquaSpa.

Spabehandlinger

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.  

Mandag til fredag tilbyder vi en fast lav pris på vores 80 min. behandlinger (udvalgte ferieperioder og helligdage undtaget).

Sauna med udsigt

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores to spahoteller i Danmark.

Om Comwell Kellers Park

Hotellet er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Faciliteter:

Restaurant, bar med bistrokort, udendørs terrasse, inden- og udendørs spa med pool/sauna/hot tub m.m, spabehandlinger, fitness, gratis WiFi, gratis parkering.

Pakkens indhold:

Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter. Om aftenen serverer vi en lækker 3-retters middag i vores hyggelige restauranten, sammensat af vores køkkenchef. Husk at book bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten

Efter en god nats søvn kan du glæde dig til vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

Bemærk, at der er ikke adgang for børn under 12 år i spaafdelingen.

Spabehandlinger

Spaophold på Comwell Kellers Park indebærer naturligvis også muligheden for luksuriøse behandlinger.

Helt nyt spaområde

Comwells Kellers Park har i februar 2020 slået dørene op for et helt nyt spaområde, der byder på oplevelser udover det sædvanlige. I vores nye spaområde kan du opleve Shower Walk, med forskellige terapiformer, en ny herbal sauna, dampbad med flere forskellige behandlinger, fodspa og Danmarks første indendørs sandstrand med lysterapi. I vores helt nye tilbygning kan du nyde vores Spa Relax-område med ildsted, saltlounge og udendørs loungebad.

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1022

Få et kig indenfor