maskebal

Maskebal på Comwell Sorø

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu
  • Kaffe/te
  • Underholdning
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
kr. 1.234,-
pr. person ved to personer i dobbeltværelse

Invitation til årets maskebal

I forbindelse med historisk festival i Sorø 2022 inviterer Comwell Sorø dig til et uforglemmeligt maskebal fredag den 1. juli 2022 kl. 18.00 i vores skønne Holberg/Ingemann festsale. Efter 1700-tallets etikette har vi skabt en aften fyldt med festlige indslag. 

Oplev en smuk opera med musik af den danske komponist Carl Nielsen og en elegant danseopvisning i salene med flotte balkjoler. Festen er skabt med inspiration fra 1700-tallets danske og europæiske verden – tilsat et lokalhistorisk element, nemlig en tale, der hylder Ludvig Holbergs Maskerade. 

Alt fra mad, drikkevarer, udsmykning og musik har referencer til 1700-tallets trends, og der vil være herlige overraskelser og fest til langt ud på natten. Vi tør godt at love, at denne aften bliver noget helt særligt.

Dresscode: Maske

Husk at have en maske på når du kommer til festen, dette er udover din billet din adgangsbillet. Såfremt du ikke har nået at købe en sådan, har vi ved indgangen en mulighed for, at du kan købe en maske til aftenen.

Vær med når vi fejrer den historiske festival med et uforglemmeligt maskebal.

For yderligere spørgsmål omkring arrangementet kan du kontakte Comwell Sorø på telefon 5783 5600 eller e-mail hotel.soro@comwell.com

Mere om opholdet

Kl. 18.00 Gæster ankommer med maske på, og velkomstdrinks serveres

Kl. 18.20 Forret serveres

Kl. 18.50 - 19.10 Tale : ”Masker” - Hyldest til Ludvig Holbergs Maskerade, v/ Mette Skjoldan, Formand ”Foreningen 1684-1862”

Kl. 19.10 Hovedret serveres

Kl. 20.00 - 20:30 Opera: Sange fra blandt andet Carl Nielsens "Maskerade". med operasanger Louise Pape, tenor René Visgaard Bjerregaard og Merethe Lammert Køhl Hansen på klaver   

Kl. 21.00 Dessert, kaffe og avec serveres

Efter middagen:

Danseopvisning med 15 minutters lanciers ved balletmester Charlotte De Neergaard. Et hold dansere viser alle gæster, hvordan man danser til maskebal. Gæsterne får selv mulighed for at danse, som man gjorde i 1700-tallet med kyndig vejledning af balletmesteren. 

Kl. 00.00 Maskerne falder (her er det første gang man må tage sin maske af).

Vores dygtige kokke er ved at sammensætte menuen. Den bliver offentliggjort her på siden.

Få et kig indenfor

Her finder du hotellet