Musicalen Margrethe på Comwell H.C. Andersen Odense

Musicalen Margrethe inkl. ophold på Comwell H.C. Andersen Odense

 • Datoer: Fredag den 18. august og lørdag den 19. august 2023
 • Velkomstdrink
 • 3 retters menu
 • Billetter til musicalen i den bedste kategori
 • Overnatning på Comwell H.C. Andersen Odense
 • Morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
 • Bemærk, at opholdet er forudbetalt, og ikke kan refunderes. Der kan ikke benyttes gavekort eller club point til betaling af opholdet.
 • Bemærk, det er ikke muligt selv at vælge pladser
Fra kr. 1.895,-
pr. person ved delt dobbelt værelse

Et uforglemmeligt musical-ophold

H.M. Dronning Margrethe II hyldes med en ny imponerende musical!

Vær med når vi fejrer H.M. Dronning Margrethe 2. med en ny storslået dansk musical i ODEON. En jubilæumsforestilling, hvor vi med nykomponeret musik og spektakulær scenekunst er med på Dronningens livsrejse og i nedslag følger regentens 50 år på den danske trone.

H.M. Dronning Margrethe 2. har elsket at se teater, ballet og opera, siden hendes far, Kong Frederik 9., tog hende med i Det Kongelige Teater som barn. I årenes løb har Dronningen skabt kostumerne og scenografien til adskillige forestillinger. Derfor bliver majestætens kærlighed til teatret en helt naturlig del af musicalen.

Men jubilæumsforestillingen bliver meget mere end det. I en musikalsk mosaik fortælles Dronningens livshistorie på helt nye måder.

Kom med til underholdende aften

Aftenen starter med en velkomstdrink inden vi servere en 3 retters middag. Find herefter dine pladser til musicalen, og gør dig klar en en fantastisk forestilling. Efter forestillingen venter der en overnatning i et af vores dejlige værelser, og stå op til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Musical-opholdet er på Odeon Odense og på Comwell H. C. Andersen Odense.

Pris: fra kr. 1.895,- per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Bemærk at musical-opholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres. Der kan ikke betales med gavekort eller club-point for dette ophold. Det er ikke muligt at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger.

Datoer:

 • Fredag den 18. august 2023
 • Lørdag den 19. august 2023

Værd at vide om opholdet

 • Det er ikke muligt selv at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger
 • Der er et begrænset antal billetter til salg
 • Opholdet betales ved booking og kan ikke annulleres (forudbetalt ophold)
 • Der kan ikke betales med gavekort eller club-point for dette ophold
 • Tillæg ved enkeltværelse

Læs vores annulleringsbetingelser her

Fra prinsessens fødsel kort efter Hitler-Tysklands besættelse af Danmark i april 1940.  Over en glad barndom til den livsforandrende grundlovsændring i 1953, hvor Margrethe som trettenårig bliver tronfølger. Forelskelsen og ægteskabet med Prins Henrik. Et familieliv i pressens søgelys. Kunstkritikerne og den hårde behandling af Prins Henrik. Afskeden med dem, man elsker. Passionen for arkæologi, litteratur og kunst.  

Musicalen Margrethe bliver en enestående fortælling, der fletter H.M. Dronning Margrethes historie sammen med Danmarks historie fra 1940 til i dag. En gribende historie om skæbne, pligt, arv og et helt kongerige. Om Dronningens kærlighed til Danmark og danskernes kærlighed til hende. 

”I sine nytårstaler bruger Dronningen ofte udtrykket hjertevarme. For os handler det om at skabe netop en hjertevarm musical, som med respekt hylder hele Danmarks Dronning,” fastslår Lasse Aagaard, Thomas Høg og Sune Svanekier, der lige nu komponerer musikken og skriver tekster til musicalen. 

Høg·Aagaard·Svanekier lover en musical af internationalt format. De tre har en stribe anmelderroste forestillinger bag sig blandt andet musicalen Jordens Søjler på og Skammerens Datter på Østre Gasværk. Instruktør Mads M. Nielsen står for iscenesættelsen mens Mikkel Rønnow er dirigent. 

En stor musical med 24 skuespillere og 18 musikere 

Tre forskellige skuespillere går på scenen som H.M. Dronning Margrethe 2 i forskellige perioder af hendes liv. Rollelisten offentliggøres i foråret 2022. 

Forestillingen produceres af Mikkel Rønnow Musicals i samarbejde med blandt andre H.C. Andersen Festivals og TOCA Records. Læs mere om musicalen på www.margrethe-musical.dk 

Kig indenfor

Find hotellet