3-retters middagsophold på Comwell Sorø

  • Eftermiddagskaffe/te og kage
  • 3-retters middag i Restaurant Solaris
  • Kaffe og chokolader efter middagen
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 804,-
pr. person

Udsigt over egen vingård, Pedersborg Sø og smukke Sorø

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Kom og oplev vores egen vinmark, vores frugtlund og bistader og bliv forkælet af vores kreative kokke.

Vi byder på en dejlig friskbrygget kop kaffe eller vores egen te, sammen med køkkenets søde fristelser efter ankomst og en lækker 3-retters middag i vores nye hyggelige Restaurant Solaris om aftenen. Middagen afsluttes med kaffe og hjemmelavede chokolader.

Morgenen efter kan du stå op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Tilbuddet gælder for ankomster på fredage og lørdage hele året og i ferieperioder.

Om hotellet: Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader.

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.