_hotel-roskilde-restaurant-mad-spisning-168

Smagfuld Aften på Comwell Roskilde inkl. overnatning

  • Fredag den 1. oktober 2021 kl. 18.00 på Comwell Roskilde
  • Velkomstdrink og snacks
  • Middag med 9 gourmetserveringer sammensat af køkkenchef
  • Vinmenu tilpasset middagen
  • Overnatning
  • Morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
kr. 1.409,-
pr. person ved to personer i standardværelse

Smag på efterårets herligheder

Vores kokke har en stor forkærlighed for ærlig og bæredygtig mad og råvarer. Disse færdigheder vil vi gerne dele med dig, og derfor byder vi igen indenfor til vores populære Smagfuld Aften i efteråret. Det sker fredag den 1. oktober 2021 kl. 18.00 på Comwell Roskilde. Med i pakken får du vinmenu, overnatning og stor morgenbuffet.    

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen 

Køkkenchefen disker op med ni kulinariske serveringer, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet. Her får du vitterlig smag for skillingen, når køkkenet præsenterer smagfulde serveringer og udvalgte retter fra vores festmenuer. Vi pynter vores dejlige restaurant flot op til fest, og vi glæder os til at byde dig inden for.   

Hele pakken koster kr. 1.409,- pr. person ved to personer i standardværelse.
Tillæg ved enkeltværelse og opgradering af værelsestype.

Værd at vide 

Når du booker vores Smagfuld Aften pakke inkl. overnatning trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning. Du kan ikke betale med Comwell Club-point eller gavekort på dette ophold.

Forholdsregler ift. coronavirus
Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, styring af ind- og udgang til middag samt styring af antal gæster samlet. Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.