hotel-comwell-soroe-107

Smilfonden arrangement, den 30. september 2021

  • Torsdag den 30. september 2021, på Comwell Sorø
  • Aperitif
  • Snack-appetizere
  • 4-retters middag inkl. vinmenu
  • Kaffe/te
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 999,-
pr. person

SMIL & SMAG

Kom til en velgørende gastronomisk aften med stjernekokke fra hele landet. Det sker på Comwell Sorø, torsdag den 30. september 2021 – hvor du samtidigt er med til at gøre en stor forskel.

Få en uforglemmelig aften og ophold når Comwell Hotels og SMILfonden inviterer til 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu, overnatning med morgenmad, auktion, underholdning og masser af SMIL.

De fem kokke, der stiller op i den gode sags tjeneste, består af en af Danmarks dygtigste sushikokke, Takashi Saito, Comwells egen køkkenchef, Klaus Kilgast, der er tidligere kok på Michelin-restauranterne, Kokkeriet og Geranium. Masterchef-dommeren og tidligere køkkenchef på Kokkeriet, David Johansen, tidligere landsholdskonditor, Mark Hermann, samt Kristoffer Ringsing, der blev kåret til Årets Kok 2019, og som i dag er køkkenchef på B-spis i Næstved. 

Der vil være livemusik ved ankomst med violinisten, Lisbeth Sagen, og pianisten, Tanja Zapolski, og efterfølgende vil DJ Rikke Bronx spille.

Alt overskuddet går ubeskåret til SMILfonden og deres arbejde med at sende alvorligt og kronisk syge børn på sommerferie, som de ellers ikke kommer grundet deres sygdom. 

Smil & Smag arrangementet er venligst sponsoreret af: Catering Engros, Østjysk Vinforsyning og Royal Unibrew.

Opholdet betales ved booking og kan ikke ændres eller refunderes. Der kan ikke benyttes gavekort eller Comwell Club point som betaling. Se de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.