hotel-comwell-soroe-120

Solaris-ophold

  • Kaffe og kage ved ankomst
  • Vinsmagning
  • 5-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe, avec og sødt efter middagen
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Fra kr. 1.334,-
pr. person ved to personer i standardværelse

Så er der serveret

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Et moderne og stilrent hotel med charmerende stråtag og fokus på skandinavisk design. Med egen vinmark og frugtlund er hotellet en klasse for sig.

Med et Solaris-ophold på Comwell Sorø, er der sørget for det hele. Ved ankomst kan du nyde en friskbrygget kop kaffe eller vores egen te, sammen med køkkenets søde fristelser.

Før middagen kan du komme med vores tjenere ud i vinmarken, og høre fortællingen om vores egen vinmark og produktion af Solaris druerne. Vi byder bl.a. på et glas dansk produceret vin af netop Solarisdruerne, inden vores køkkenchef serverer en lækker 5-retters middag i Restaurant Solaris. Aftenen afsluttes med en dejlig kop kaffe, hjemmelavede chokolader fra egen chocolatier og en lille én fra vores store avec og rom-bar. Her kan vi naturligvis anbefale vores helt egen avec, lavet på Solaris.

Dagen derpå vågner du op til en skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Tilbuddet er gældende med ankomst fredage og lørdage hele året og i ferieperioder. 

Se de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.      

Hvordan driver man et hotel med tilhørende vinmark og vinhøst? Læs interviewet med Kuno Junker, hotelchef på Comwell Sorø, om hoteldrift og vinhøst.

Om hotellet: Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.

Få et kig indenfor