spa-wellness-nordsjaelland-kobenhavn-8005

SøndagsSpa ophold

 • Adgang til AquaSpa og fitnessrum
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
 • Overnatning søndag til mandag
 • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
 • Bemærk fra-prisen varierer alt efter valgte hotel, værelse og ankomstdato
 • Bemærk! Børn (under 12 år) har ikke velkomstdrink, aftensmad og spa adgang med

Weekenden varer lidt længere med SøndagsSpa

Forlæng weekendfølelsen med et SøndagsSpa ophold på Comwell Borupgaard eller Comwells Kellers Park. 

Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa med dejlige spafaciliteter. Her finder du blandt andet indendørs pool, boblebad, sauna og udendørs spapark.

Om aftenen kan du nyde en velkomstdrink samt en udsøgt 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef. Middagen serveres i hotellernes hyggelige restauranter. Efter en god nats søvn kan du nyde vores store morgenbuffet med masser af lokale og økologiske specialiteter, indtil det er tid til at tjekke ud... afslappet og veludhvilet, og klar til den kommende uge.

Værd at vide:

 • De viste priser er fra-priser pr. person ved to personer i et standard dobbeltværelse
 • Prisen varierer alt efter valgte hotel og ankomstdato
 • Tilbuddet gælder kun ved ankomst på søndage. Det er ikke muligt at ankomme søndag den 17. april 2022. 
 • Ønsker du at booke tid til behandlinger i forbindelse med dit spa-ophold, kan du med fordel booke disse på forhånd, hvis du vil være garanteret en tid til behandling.
 • Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne i følgeskab med en voksen.
 • Bemærk, at børn (under 12 år) har ikke velkomstdrink, aftensmad og spa adgang med.

Adgang til AquaSpa på vores hoteller

 • For at du kan få bedst mulige oplevelse, skal der på travle dage bookes timeslots i AquaSpa
 • På Comwell Kellers Park kan benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold. Se de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.    

Hoteller der tilbyder SøndagsSpa

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores spahoteller i Danmark.

Pakkens indhold:
Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter. Om aftenen serverer vi en lækker 3-retters middag i vores hyggelige restaurant, sammensat af vores køkkenchef. 

Efter en god nats søvn kan du glæde dig til vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

Om hotellet Comwell Borupgaard:
Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.

Faciliteter:
Restaurant, bar med bistrokort, stor have, udendørs terrasse, fitness, inden- og udendørs spa med pool/sauna/hottub m.m., opholdsstue med billard og spil i sommerperioden, cykel- og biludlejning, gratis wi-fi, gratis parkering.

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1539

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores tre spahoteller i Danmark.

Pakkens indhold:
Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter. Om aftenen serverer vi en lækker 3-retters middag i vores hyggelige restauranten, sammensat af vores køkkenchef. 

Efter en god nats søvn kan du glæde dig til vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

Helt nyt spaområde
Comwells Kellers Park har i februar 2020 slået dørene op for et helt nyt spaområde, der byder på oplevelser udover det sædvanlige. I vores nye spaområde kan du opleve Shower Walk, med forskellige terapiformer, en ny herbal sauna, dampbad med flere forskellige behandlinger, fodspa og Danmarks første indendørs sandstrand med lysterapi. I vores helt nye tilbygning kan du nyde vores Spa Relax-område med ildsted, saltlounge og udendørs loungebad.

Om Comwell Kellers Park
Hotellet er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Faciliteter:
Restaurant, bar med bistrokort, udendørs terrasse, inden- og udendørs spa med pool/sauna/hot tub m.m, spabehandlinger, fitness, gratis WiFi, gratis parkering.

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1006

AquaSpa faciliteter på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park