Spaophold med middag af sæsonens råvarer

  • Fri adgang til AquaSpa
  • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Book nu
Fra kr. 1.199,-
pr. person

Kryb i badekåben og forkæl både krop og sjæl

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores tre spahoteller i Danmark. Book et skønt spaophold på Comwell Kellers Park, Vejle Fjord fra kr. 1.199,- pr. person i delt standard dobbeltværelse. 

Prisen varerier alt efter valgte ankomstdato og værelsestype.

Pakkens indhold
Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter. Om aftenen serverer vi en lækker 3-retters middag i vores hyggelige restauranten sammensat af vores køkkenchef.

Efter en god nats søvn serverer vi en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre behandlinger. 

Helt nyt spaområde
Comwells Kellers Park har i februar slået dørene op for et helt nyt spaområde, der byder på oplevelser udover det sædvanlige. I vores nye spaområde kan du opleve Shower Walk, med forskellige terapiformer, en ny herbal sauna, dampbad med flere forskellige behandlinger, fodspa og Danmarks første indendørs sandstrand med lysterapi. I vores helt nye tilbygning kan du nyde vores Spa Relax-område med ildsted, saltlounge og udendørs loungebad.

Om Comwell Kellers Park
Hotellet er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Faciliteter: 
Restaurant, bar med bistrokort, udendørs terrasse, inden- og udendørs spa med pool/sauna/hotub m.m, spabehandlinger, fitness, gratis WiFi, gratis parkering