UDSOLGT! Koncertophold med Tina Dickow
på Comwell H.C. Andersen Odense,
lørdag den 29. oktober 2022

En magisk aften med Tina Dickow

BEMÆRK! Denne koncert er udsolgt!

Når Tina Dickow spiller Danmarks-turné i 2022 bliver publikum de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke. Hun har arbejdet på sit første dansk-sprogede album, og der er flere grunde til, at de sange komme nu. Efter en lang periode, hvor det ikke har været muligt at rejse hjem, har savnet til Danmark været stort. Derudover føler Tina Dickow det nu er et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle.

I opholdet med koncert byder vi på en velkomstdrink, lækker 3-retters koncertmenu sammensat af vores køkkenchef inkl. vinmenu under middagen, efterfulgt af kaffe og te. Efter middagen starter koncerten i Odeon. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning på hotellet og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Koncertopholdet er på Odeon Odense og Comwell H.C. Andersen Odense lørdag den 29. oktober 2022. UDSOLGT!

Pris: Koncertopholdet koster kr. 1.699,- pr. person i delt dobbeltværelse. (UDSOLGT!)
Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning.


Værd at vide om koncertpakken:

  • Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. Hvis man er dårligt gående eller andet bedes man kontakte hotellet før booking. Alle pladser er placeret på 1. balkon.
  • Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres.
  • Der kan ikke betales med gavekort eller club-point for dette ophold.