Intimkoncert med Erann DD

  • Aperitif og middag i den intime Restaurant Pedersborg
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu
  • Kaffe/te, sødt og avec
  • VIP-pladser til intimkoncert med Erann DD den 11. oktober
  • Overnatning i superiorværelse med udsigt
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Book nu
Fra kr. 1.598,-
pr. person

Akustisk intimkoncert med Erann DD

Den sjælfulde frontmand af Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture er nu en blomstrende soloartist. Erann DD har gennem årene skabt klassikere som 'Still BeIieving' og 'I Wanna Wake Up With You' og nu kan du opleve den populære pop-rock-soulsanger til akustisk intimkoncert på Comwell Sorø fredag den 11. oktober 2019.

Vi byder på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu efter køkkenchefens valg i vores smukke, intime Restaurant Pedersborg, vinmenu efterfulgt af VIP-siddepladser til intimkoncerten.

Efter koncerten kan du se frem til en overnatning i et vores smukke superiorværelser med udsigt over vinmarken og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter dagen derpå. 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Koncertpakken betales ved booking, og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Om hotellet: Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering