Weekend Kongeophold på ét af Danmarks bedste luksushoteller

  • Vinsmagning i egen vinkælder
  • Et glas bobler
  • Gourmetmiddag med 4 serveringer i Restaurant Kongebro
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 1.194,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Kulinarisk oplevelse i særklasse

På Comwell Kongebrogaarden kan du nyde et Kongeophold, hvor luksus og mad er omdrejningspunktet. Hotellets nyindrettede værelser og den fantastiske udsigt over Lillebælt indbyder til afslapning og hygge.

Vi byder dig på vinsmagning klokken 16.00, efterfulgt af velkomstdrink med bobler og 4 gourmetserveringer i restaurant Kongebro. Med i tilbuddet får du en overnatning i dobbeltværelse og en stor morgenbuffet af økologiske og lokale specialiteter.

Tilbuddet er gældende med ankomst mandag til lørdag. Prisen varierer alt efter valgte ankomst- og afrejsedato og valgte værelsestype.

Om hotellet: Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til vandet ved en lille lystbådehavn. Hotellet er omgivet af bøgeskov og dyrehave og er opført i tidløst arkitektur, indrettet med kunst og dansk design, når det er bedst. Hotellets restaurant, Dannebro, serverer gourmet i særklasse.  

Faciliteter: Restaurant, hyggelig bar med brasseriekort og pejs, vinkælder, udendørs terrasse med udsigt over vandet, pool og sauna, fitness, gratis udlån af cykler, gratis WiFi, gratis parkering