Weekend Kongeophold på ét af Danmarks bedste luksushoteller

  • Café Gourmand
  • Velkomstbobler
  • Gourmetmiddag med 4 serveringer i Restaurant Kongebro
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 1.194,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Gourmet oplevelse i særklasse

Følelsen af luksus og mad i særklasse er omdrejningspunkterne, når du nyder et Kongeophold på Comwell Kongebrogaarden. Hotellets nyindrettede værelser og den fantastiske udsigt over Lillebælt indbyder samtidig til afslapning og hygge.

Vi byder dig på Café Gourmand kl. 16.00, og til middagen starter du med velkomstdrink med bobler efterfulgt af 4 gourmetserveringer i restaurant Kongebro. I dette ophold får du også en overnatning i vores flotte dobbeltværelser og en stor morgenbuffet af økologiske og lokale specialiteter.

Opholdet her er gældende med ankomst torsdag, fredag eller lørdag. Prisen varierer alt efter valgte ankomst- og afrejsedato og valgte værelsestype.

Om hotellet: Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til vandet ved en lille, idyllisk lystbådehavn. Det arkitekttegnede hotel er omgivet af bøgeskov og dyrehave og indrettet med kunst og dansk design, når det er bedst. 

Faciliteter: Restaurant, hyggelig bar med brasseriekort og pejs, vinkælder, udendørs terrasse med udsigt over vandet, pool og sauna, fitness, gratis udlån af cykler, gratis WiFi, gratis parkering

Glæd dig til at opleve Kongebrogaarden