ccp_restaurant

Winemakers Dinner på Comwell Copenhagen Portside

  • Torsdag den 27. oktober 2022 kl. 18:00
  • Laurent fra Domaine de la Dourbie fortæller om vinhuset og deres vine
  • 4-retters menu tilpasset vinene, sammensat af vores køkkenchef
Kr. 895,-
per person

Få en fantastisk vinoplevelse

Er du til vin og god mad? Så gør dig klar til en oplevelse udover det sædvanlige, når Comwell Copenhagen Portside i samarbejde med Vinea inviterer til Winemakers Dinner, torsdag den 27. oktober 2022 kl. 18:00.

På aftenen får vi besøg af Laurent fra Domaine de la Dourbie, som vil fortælle om vinhuset og deres vine. Og vores køkkenchef Rasmus Rasmussen vil til aftenen kreere en lækker 4-retters menu, som er tilpasset vinene, der bliver smagt på aftenen.

Pris: kr. 895,- per person

Bemærk der kun er et begrænset antal billetter til dette event. Eventet er forudbetalt og billetter kan ikke refunderes.


Tag en overnatning og lad bilen stå

Få mere ud af vinoplevelsen og book en overnatning med morgenmad på Comwell Copenhagen Portside. Med en overnatning på Portside kan du efter vinsmagningen og middagen blot finde dig tilrette og slappe af på dit værelse. Om morgenen står du op til vores skønne morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter, inden turen vender hjemad. Bemærk, at parkering ikke er inkl. i overnatningen, og at vi ikke kan garantere at der er plads.

Book din overnatning med morgenmad her.


Bemærk

Når du bestiller billetter til dette event, trækker vi pengene på dit betalingskort med det samme. Billetter kan ikke refunderes og der kan ikke betales med Comwell gavekort eller Comwell Club point.

Få et kig ind