Vestas - Check ind hos Comwell og kom ud i Danmark

Nyd sommeren i Danmark

I år er den danske sommer jeres. Varme dage der strækker sig så langt øjet rækker. Og lune nætter der bringer jer tættere på hinanden. 
Med hoteller i hele Danmark, ligger sommerlandskabet for dine fødder. Træd ud og udforsk de små ubefærdede stier i storby og skov. Slå dig løs på golfbanernes karseklippede terræn eller bliv opslugt af en krimi i strandkanten.

Oplev Danmark; fra idyllisk natur til historiske hotspots. Eller mærk storbyens summen, med plads til shopping og sjov. Og når dagen runder af, står vi klar til at byder dig på et gratis glas bobler mens solen går ned. Mærk sommeren sammen.
Check ind på Comwell, og kom ud i Danmark. 


Smuttur

Spar 20%

Sommerovernatning med morgenmad

Tag en slapper i sommerferien, og nyd et hyggeligt hotelophold tæt på den smukke danske natur eller storbyens pulserende liv.

Smuttur Deluxe

Spar 20%

Overnatning med middag og morgenmad

Tag en ekstra lækker sommerferiepause, og nyd en 2-retters middag, overnatning og morgenmad på ét af vores dejlige hoteller. 

Sommerspa

Spar 20%

Spaophold med lækker 3-retters og morgenmad

Forkæl dig selv i sommerferien, og bliv veludhvilet på et af vores spahoteller med alt fra dampbad til udendørs spapark.

Forlænget smuttur

Spar 20%

Bo 4 nætter og betal for 3

Giv dig god tid til at udforske de mange sommeroplevelser, der venter lige uden for hoteldøren – Lige fra skovens stille ro til storbyens summen.

Sommermix

Klippekort til 5 overnatninger

SAMMENSÆT EN SOMMERFERIE

Comwell ”Sommermix” – et klippekort til 5 ophold og din mulighed for nemt at komme rundt og opleve hele Danmark.

Ombooking- og annullerings-betingelser

I trygge hænder

Annullerings-betingelser

Vi har valgt at gøre det så nemt som muligt for dig at ændre sommerferieplaner, når du booker din sommerferie hos Comwell. Det betyder, at du omkostningsfrit kan ændre din booking på vores sommerprodukter helt frem til ankomstdagen.