Gør jeres drømmebryllup til virkelighed

Ideelle rammer til bryllupper

Hos Comwell er alle vores hoteller og bryllupslokationer beliggende i skønne områder, der skaber de ideelle rammer til jeres drømmebryllup. Alle vores bryllupslokaler er fleksible; de kan indrettes efter jeres ønske og tilpasses bryllupper af alle størrelser. Vi har 20 hoteller og venues, som alle har hvert deres unikke udtryk, så mulighederne i vores festlokaler er mange.

Vi har hoteller i fascinerende historiske rammer, hoteller i de smukkeste naturomgivelser omgivet af skov, strand og med udsigt over fjord, til hoteller der ligger med fantastisk udsigt over nogle af de største byer i Danmark. Så uanset hvor i landet og hvilke rammer brud og brudgom ønsker til deres bryllup, kan I finde det hos os.Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

Bryllupsmenu gæsterne vil huske

Uanset om det er jeres bryllupsmiddag eller bryllupsreception, er god mad og drikke en essentiel del af arrangementet.

Hos os kan I være sikre på, at jeres bryllupsgæster vil få en unik gastronomisk oplevelse. Ud fra jeres ønsker hjælper vi med at sammensætte jeres personlige bryllupsmenu med tilhørende vinmenu. Vores konditor kan hjælpe med bryllupskage og imødekommer alle ønsker om bryllupskagefigurer og andet kagepynt.

Jeres festmiddag kan også komme i form af en bryllupsbuffet, og vi tilpasser selvfølgelig menuen efter alle gæsters madpræferencer (f.eks. vegetarer eller veganere). Derudover bestræber vi os på at lave en økologisk bryllupsmenu.

Alle vores kokke sætter en ære i at bruge de bedste råvarer og vi fokuserer på bæredygtighed, økologi og gastronomi. I 2017 modtog vi Årets Økopris, så menuen er ikke kun god for jeres gæster, men også for vores planet.

Vores venlige serveringspersonale er behjælpelige under festen til at sørge for jer og jeres gæster.

Personlig bryllupsplanlægger

Hos Comwell kan I, som brudepar, få tilknyttet en personlig bryllupsplanlægger, som er med hele vejen fra den indledende snak og bryllupsplanlægning til jeres bryllupsarrangement er slut.

Vi har mange års erfaring med planlægning og afvikling af bryllupper i alle størrelser. Vi hjælper først og fremmest med at finde den rigtige location med det helt rigtige festlokale. Vi yder rådgivning og giver ideer og inspiration til indretning af jeres selskabslokaler, bryllupspynt, blomsterdekoration og borddækning herunder bordpynt, bordkort, bordnumre og borddekoration.

VI tager højde for jeres budget, behov og ønsker for hele dagen. Alt fra bryllupsfotografering og bryllupskørsel til hvilken form for musik I ønsker til festen som fx. live bryllupsband eller DJ.

Vi står naturligvis for alt det praktiske helt til de sidste gæster er gået. Det eneste I skal koncentrere jer om, er at være sammen med jeres gæster og nyde dagen.

SKRÆDDERSY DIT DRØMMEBRYLLUP

Hos Comwell sætter vi en ære i at brudeparret får en uforglemmelig fest i et smukt pyntet selskabslokale. Med hjælp fra vores bryllupsplanlægger kan vi skræddersy jeres drømmebryllup.

Vi ved, at alle bryllupper er forskellige, og at alle kommende brudepar har hver deres idéer om pynt og dekorationer, bryllupsunderholdning, bryllupsfoto og bryllupsmad. 

Vi kommer med forslag og bryllupsinspiration til festlige bryllupper med storslåede bryllupsdekorationer og oppyntning til et utraditionelt, alternativt bryllup. Nogle brudepar ønsker at traditioner vedligeholdes, mens andre i stedet ønsker at holde et lille, privat og uformelt bryllup.

For mange kommende brudepar er det vigtigt, at der er plads til bryllupstraditioner, som fx. en bryllupstale. 

Vores bryllupsplanlægger sørger for at koordinere taler, sjove indslag og underholdning med jeres toastmaster, så I – bruden og gommen – kan læne jer tilbage og fokusere på at nyde den specielle dag med venner og familie.

HOLD BRYLLUPSFEST PÅ COMWELL HOTEL

Det kan være svært at beslutte sig for det helt rigtige bryllupssted, men uanset hvor i Danmark I ønsker at holde jeres bryllupsfest, har vi en spændende bryllupslokation. Hvad enten I planlægger et sommerbryllup eller vinterbryllup, har vores faciliteter perfekte rammer for aktiviteter i forbindelse med brylluppet.

Comwell-hotellerne har hver deres unikke beliggenhed og smukke omgivelser. Drømmer I om strandbryllup har vi strandhoteller med udsigt til havet. Er I mere til havebryllup eller udendørs bryllup i smuk natur, arrangerer vi også det. Hos os kan I også holde bryllupsfest centralt i byens pulserende liv i København, Aarhus eller Aalborg.

Skal I samle gæster fra hele landet til jeres bryllupsreception, kan I nemt vælge mellem et af vores 20 hoteller og venues fordelt over Sjælland, Fyn og Jylland. Om det skal være i Holte eller Helsingør i Nordsjælland, Odense eller Middelfart på Fyn, Kolding eller Vejle i Jylland er op til jer.

Vi ser frem til at tage imod jer og jeres bryllupsgæster.