Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER

Information vedr. håndtering af Corona-situationen.
Læs mere HER

Fødselsdagsfest hos Comwell

Fødselsdagsfest med stil og opvartning

Leder du efter et sted at holde din fødselsdagsfest? Hvorfor ikke holde den på et hotel med stil og opvartning men samtidig med en hjemlig og hyggelig atmosfære?

Hos Comwell har vi 16 hoteller fordelt over hele landet, som har de perfekte rammer til at fejre en rund fødselsdag med et brag af en fest.

Alle vores hoteller har hvert deres særpræg og har fleksible festlokaler, der kan indrettes efter behov. Så uanset festens størrelse og dine ønsker, kan du helt sikkert finde de rigtige rammer hos os.Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

Fænomenal fødselsdagsmenu

Hos os kan du være sikker på, at dine gæster får gastronomiske oplevelser, de vil huske din fødselsdagsfest for i lang tid.

Kvalitet, smag og økologi er altid i fokus i køkkenet, og du kan trygt overlade fødselsdagsmenuen til vores erfarne og dygtige kokke - flere af dem er endda danmarksmestre og nævnt i “den danske spiseguide”.

De bruger kun de bedste af sæsonens råvarer og er eksperter i at sammensætte den helt rigtige festmenu, hvis du har brug for hjælp til det. Vi hjælper desuden gerne med at sammensætte en tilhørende vinmenu, så du er sikker på, at det hele passer sammen og har det helt rigtige samspil.   

Overnatning efter fødselsdagsfesten

Efter en sjov og god fødselsdagsfest er det rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. Hos os har dig og dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet, når festen slutter.

Næste morgen serverer vi lækker morgenmad, som I alle kan nyde sammen, mens I taler om festens begivenheder. Det er en hyggelig og afslappende afslutning på en god fest og en god måde at få sagt ordentlig farvel og tak til dine gæster på.     

Professionel planlægning

En god fødselsdagsfest kræver god planlægning - det kan vi hjælpe dig med, hvis du ønsker det. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde fester, og du får en professionelle FestDesigner tilknyttet, som er med i hele processen fra start til slut.

Udover at stå for alt det praktiske kan vi hjælpe med ideer og inspiration til aktiviteter før eller under festen, underholdning, musik, opdækning og meget mere.

Så lad os tale sammen om dine ønsker, og så finder vi sammen den helt rigtige løsning. Så kan du blot koncentrere dig om at være vært og nyde festen, mens vi sørger for, at alt fungerer og forløber, som det skal.