Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER

Information vedr. håndtering af Corona-situationen.
Læs mere HER

Konfirmationsfest hos Comwell

Muligheder i hele landet

Har du en datter eller en søn, der snart træder ind i de voksnes rækker og derfor skal fejres med et brag af en konfirmationsfest? Eller ønsker I måske at holde en nonfirmationsfest? Hos Comwell står vi klar til at hjælpe jer, uanset hvor i landet og hvilke rammer I ønsker. Vi har 16 hoteller fordelt over hele landet med hver deres særpræg, så mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

Alle vores hoteller har fleksible lokaler og fleksibelt personale. Så uanset festens størrelse og hvilke rammer i ønsker, hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning.Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

Konfirmationsmenu i særklasse

Ingen konfirmationsfest uden god konfirmationsmad - hos Comwell kan vi garantere at jeres gæster vil komme til at nyde og huske maden. Vi bruger kun de bedste råvarer, fokuserer på økologi, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag.

Vores kokke er alle erfarne og har stor faglig stolthed, så de sikrer sig, at kun det bedste bliver serveret for jeres gæster. Flere af vores kokke er endda danmarksmestre og nævnt i “den danske spiseguide”.

Vi hjælper jer gerne med at sammensætte den helt rigtige menu samt evt. vinmenu. Hvis I ikke vil have servering ved bordene, er det ligeledes muligt at bestille vores konfirmationsbuffet i stedet.  

Konfirmationsfotos - et minde for livet

Konfirmation er en vigtig dag, og mange vælger derfor at forevige denne dag med smukke konfirmationsbilleder. Vores hoteller ligger i skønne naturomgivelser, med fantastisk udsigt eller tæt på vandet, så der er rig mulighed for at få dagen foreviget på bedste vis.  

Få hjælp til planlægningen

Forudsætningen for en god konfirmationsfest er god planlægning, men planlægningen kan også være stressende. Hos Comwell tilbyder vi derfor at hjælpe jer med planlægningen og tage os af alt det praktiske, så I bare kan nyde festen og være værter. I får jeres egen erfarne FestDesigner der er med fra start til slut.

Udover at stå for alt det praktiske kan vi hjælpe med ideer og inspiration til underholdning, dekorationer til konfirmationsbordet, aktiviteter til eventuelle børn der deltager og meget mere. Fortæl blot os jeres ønsker, og så finder vi sammen en løsning.