rs16426_stho-2

Samarbejdsaftale

  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenmad
  • Fri adgang til fitness center og poolområde
kr. 449,-
pr. person

Skal du deltage i et af de mange spændende løb i Comwell Sports nærområde får du her en helt særlig løbs-pris på en overnatning med morgenmad og fri adgang til ALLE sportsaktiviteter hos os!

På Danmarks Sportshotel er vi mere end klar til at byde dig velkommen i inspirerende omgivelser, som giver dig de perfekte rammer for din aktive ferie eller træningsophold.

Tilbuddet kan bookes på følgende hoteller

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste natur i Rold Skov og ved nationalparken Rebild Bakker lige syd for Limfjorden. Med den enestående natur lige uden for døren er der masser af aktiviteter og faciliteter til det aktive liv. Her findes løbe-, vandre og cykelruter af enhver karakter. Hotellet ligger centralt placeret i Nordjylland, så du kommer hurtigt til seværdigheder i området og Vesterhavet.

Faciliteter: Restaurant, bar med bistrokort, pool bord og spil, udendørs terrasse og gård, pool med sauna, fitness, motionshold, multibaner, petanquebane, massage og behandlinger, gratis udlån af cykler, gratis WiFi, gratis parkering