Eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts

Internationalt hotelsamarbejde

Comwell Hotels har en eksklusivaftale med internationale Wyndham Hotels & Resorts, hvilket styrker vores internationale profil, der tiltrækker besøgende fra hele verden til Danmark – og samarbejdet åbner også dørene til en lang række af Wyndhams hoteller rundt i verden.

Wyndham Hotels & Resorts er med sine 9.200 hoteller i mere end 80 lande én af verdens største hotelfranchisevirksomheder.

Comwell Hotels er Wyndham Hotels primære partner i Skandinavien. Vores tre byhoteller, Comwell Copenhagen Portside, Comwell Aarhus og Comwell H.C. Andersen Odense er del af Wyndhams Dolce by Wyndham brand, hvilket står for hoteller i inspirerende omgivelser, der fostrer store idéer.

CCP_Courtyard_1

En verden af fordele

Til dig, der rejser meget. Du kan få glæde af vores internationale samarbejde med Wyndham Hotels & Resorts, når du besøger Comwells udvalgte Dolce by Wyndham byhoteller i Danmark. Det åbner en verden af muligheder.

Som gæst på vores tre Dolce by Wyndham hoteller: Comwell Aarhus, Comwell Copenhagen Portside i Nordhavn samt Comwell H.C. Andersen Odense, kan du optjene Wyndham Rewards, du kan bruge til betaling og ekstra luksus på de ca. 9.200 Wyndham hoteller rundt i verden. Det smarte er også, at du selvfølgelig kan bruge dine Wyndham Rewards på vores tre skønne byhoteller. Så skal du bare beslutte dig for, om du skal tjekke ind i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.


Verden er åben, når du bringer dine fordele i spil...

Comwell Copenhagen Portside

havnebadet_nordhavn_comwell_portside_copenhagen_rs24491
Dolce by Wyndham hotel

Nyd livet i Nordhavnen

Besøg Comwell Copenhagen Portside på smukke Nordhavn og oplev et charmerende storbyhotel, der trækker internationale gæster til staden ved havet.

Comwell H.C. Andersen Odense

rs24539_comwell_odense_raisfoto_3574-fit
Dolce by Wyndham hotel

Oplev historiske Odense

Kom til Odense og bliv fortryllet af de mange fortællinger og eventyr, der er gemt i de fine små huse på de brostensbelagte gader, hvor H.C. Andersen for evigt har sat Odense på det internationale landkort.

Comwell Aarhus - hotellet i smilets by

aarhus-exterior
Dolce by Wyndham hotel

Se altid skønne Aarhus

Aarhus er god for alle aldre med sine hyggelige oaser i byens rum, fortovscafeer, kunst og kultur eller ro og vind ved skov og strand. Byen befolkes af studerende og bliver besøgt af gæster fra nær og fjern.