Check ind hos Comwell og kom ud i Danmark

Nyd sommeren i Danmark

I år er den danske sommer jeres.
Varme dage der strækker sig så langt øjet rækker. Og lune nætter der bringer jer tættere på hinanden.

Med hoteller i hele Danmark, ligger sommerlandskabet for dine fødder. Træd ud og udforsk de små ubefærdede stier i storby og skov. Slå dig løs på golfbanernes karseklippede terræn eller bliv opslugt af en krimi i strandkanten. Oplev Danmark; fra idyllisk natur til historiske hotspots. Eller mærk storbyens summen, med plads til shopping og sjov. Og når dagen runder af, står vi klar til at byde dig på en sommerdrink, mens solen går ned. Mærk sommeren sammen.

Check ind på Comwell og kom ud i Danmark.

Vælg dit yndlings sommerophold
Hos Comwell er der ophold for enhver. Tag en Smuttur, SommerSpa, Smuttur Delight. Du kan også tage en Forlænget Smuttur à fire overnatninger - og få sidste nat gratis. Sommerophold gælder for overnatninger med ankomst fra den 17. juni og helt frem til den 14. august 2022. 

Tjen penge mens du sover
Som medlem af Comwell Club får du Club-point direkte ind på dit medlemsskab ved hvert eneste hotelophold du har hos os. Pointene kan bruges som betaling af dit næste ophold. Er du ikke allerede medlem af Comwell Club, kan du nemt og hurtigt blive det lige her.

Smuttur

morgenmad på sengen
15 hoteller i hele Danmark

Sommerovernatning med morgenmad

Tag en slapper i sommerferien, og nyd et hyggeligt hotelophold tæt på den smukke danske natur eller storbyens pulserende liv.  

Smuttur Delight

var3532
Populært ophold

Ophold med middag

Mist bare jordforbindelsen lidt. Og tjek ind til himmel på jord og vores Smuttur Delight-ophold med 2-retters middag/buffet, overnatning og morgenbuffet på ét af vores dejlige hoteller.  

SommerSpa

veninder på spa
Forkælelse og bobler

Spaophold med lækker 3-retters og morgenmad

Forkæl dig selv i sommerferien, og bliv veludhvilet på ét af vores spahoteller i Danmark med alt fra dampbad til udendørs spapark. Opholdet inkluderer 3-retters middag, fri adgang til AquaSpa, overnatning og meget mere.  

Forlænget smuttur

børnefamilie i seng
Få sidste nat gratis

Bo 4 nætter og betal for 3

Giv dig god tid til at udforske de mange sommeroplevelser, der venter lige uden for hoteldøren – lige fra skovens stille ro til storbyens summen. Opholdet inkluderer fire overnatninger for prisen af tre, og skøn morgenbuffet.  

Annullering

nærværende service
I trygge hænder

Ombooking og annullerings-betingelser

Vi ved, at planer kan ændre sig, derfor har vi gjort det nemt for dig at ombooke eller annullere, når du booker din sommerferie hos Comwell. Ved køb af annulleringssikring kan du ændre og annullere helt frem til ankomstdagen.  

Inspiration

sommer sejltur
Vælg mellem 15 hoteller

Rejs ud i verden. Vores egen

Hvordan vil du have din sommerferie? To stay? Or to go? Bliv! Og bered dig på en tackling, der tager pusten fra dig. For sikke et land, der åbenbarer sig! Med WOW og hav. Og mojn og go’daw! Danmark er ganske enkelt verdensklasse!  

Inspiration

rs24452_comwell_raisfoto_cbo_spa
Vælg mellem 15 hoteller

Sommerhus og sommersus

Hos Comwell giver vi dig suset af sommerhus. Her kan du lege sommerhus uden at leje sommerhus! Helt slippe for ansvaret, besværet og opvasken - og tilmed få redt sengen. Og tage på oplevelser ud i sommerland og -by. Vi ligger jo lige lidt midt i det hele!  

Inspiration

venindeskål
Vælg mellem 15 hoteller

Gensynsglade dage

Danmark er et lille land. Og vi kommer aldrig længere væk fra hinanden end 452 km. Det lyder måske ikke af så meget. Men det er altså alt rigeligt, når man nu savner og længes sådan! For nok er der FaceTime og Skype, men der er intet, der slår gensynsglæden IRL, ude i den virkelige verden!  

Inspiration

comwell-hotel-rebild-bakker-050
Vælg mellem 15 hoteller

Vildnis og Wi-Fi

Storslået. Dramatisk. Og spektakulært! Man skal vist være gjort af granit for ikke at lade sig rive med, når man ser, hvad Danmarks natur har at byde på! Tænk sig, at vi i vores lille smørhul er så vilde! Og at vi, uanset hvor vi befinder os, er så tæt på naturen og har noget så eksotisk som savanne, ørken, vildmark og sletter for vores vandrefødder. Det er så langt ude!  

Spar 15% lige nu
Tilmeld dig Comwell Club

15% i rabat på dit sommerophold lige nu

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Få et kig indenfor