Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet – få sidste nat gratis

Sommerferie

Bo tre nætter og få den fjerde gratis
Sæt tempoet ned og gå på opdagelse i velkendte eller nye hjørner af Danmark med et forlænget sommerophold.

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter

Gå på opdagelse i sommerlandskabet
Med fire overnatninger på vores hyggelige hoteller med velindrettede værelser har du et godt udgangspunkt for at opleve alt fra afslappende natur og karseklippede golfbaner til historiske hotspots og summende storby. Hver morgen kan du glæde dig til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter, der nok skal give dig en god start på dagen.

Få sidste nat gratis

ccp_chef-table-1
København

Comwell Copenhagen Portside

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.      

Få sidste nat gratis

comwell-holte-008
Storkøbenhavn

Comwell Holte

En sommerferie på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Vi står altid klar til at gøre din ferie helt ideel.    

Få sidste nat gratis

rs21116_rs13634_9091_b465442e5f0c0ec-lpr
Sydjylland

Comwell Kellers Park

En sommerferie på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig.    

Få sidste nat gratis

rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr
Midtsjælland

Comwell Roskilde

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.  

Få sidste nat gratis

rs23611_kolding-4023-lpr
Sydjylland

Comwell Kolding

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.  

Få sidste nat gratis

rs23791_rdblu-odense-0518-2-lpr
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrligt.  

Få sidste nat gratis

comwell-soro
Midtsjælland

Comwell Sorø

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.  

Få sidste nat gratis

rs20419_rs17928_comwell-rebild-bakker-007-lpr
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.    

Få sidste nat gratis

rs24161_vaerelse-b_2-lpr
Fyn

Comwell Middelfart

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser lige for fødderne af både store og små. Vi står altid klar til gøre din ferie hyggelig og mindeværdig.  

Få sidste nat gratis

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Østjylland

Comwell Aarhus

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.  

Få sidste nat gratis

rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr
Østsjælland

Comwell Køge Strand

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.  

Få sidste nat gratis

rs21563_rs14155_10614_0bde18b82fdaecc-lpr
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Et sommerophold på Comwell Hvide Hus Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader, specialbutikker og gode spisesteder  

Få sidste nat gratis

rs20492_rs18064_borupgaard-spa-2018-1001-lpr
Nordsjælland

Comwell Borupgaard

En sommerferie på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen.  

Annullerings-betingelser

nærværende service
I trygge hænder

Annullerings-betingelser

Vi har valgt at gøre det så nemt som muligt for dig at ændre sommerferieplaner, når du booker din sommerferie hos Comwell. Det betyder, at du omkostningsfrit kan ændre din booking helt frem til ankomstdagen.

FÅ DIN 9. NAT AF COMWELL

_overnatning-middelfart-kongebrogaarden-004
COMWELL CLUB

BO LÆKKERT, BO GODT. BONUS!

Som medlem af Comwell Club har du mange fordele: Bo 8 nætter hos os og få din 9. nat på vores regning. 

Én overnatning giver ét stempel - og 8 stempler giver dig en bonusnat! 

venindehygge

Værd at vide

  • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16.00 lokal tid på ankomstdagen.
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Børn i alderen 0-2 år bor gratis, hvis de sover i deres forældres seng.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen.

Tilmeld dig Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer