Smuttur Delight

Hotelophold med det hele

Tag en ekstra lækker sommerferiepause og nyd en 2-retters middag eller buffet, overnatning og morgenmad på ét af vores dejlige hoteller.

  • 2-retters middag eller buffet sammensat af køkkenchefen
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Husk, at book bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker plads i restauranten

Giv dig selv en dejlig pause og nyd den danske sommer med en Smuttur Delight. Du kan godt begynde at glæde dig, for den står på ren nydelse, når du bor hos os. Brug tiden på det, du har lyst til i ferien. Fordyb dig i en god bog eller gå en tur i eftermiddagssolen, mens vi forbereder middagen.

Comwell Copenhagen Portside

ccp_chef-table-1
København

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stifuld hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.    

Comwell H.C. Andersen Odense

overnatning-hc-andersen-odense-4101
Fyn

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for både store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrlig.  

Comwell Rebild Bakker

comwell-rebild
Nordjylland

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.    

Comwell Sorø

comwell-soro
Midtsjælland

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.    

Comwell Kolding

rs23611_kolding-4023-lpr
Sydjylland

  En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.      

Comwell Middelfart

rs24161_vaerelse-b_2-lpr
Fyn

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie hyggelig.    

Comwell Aarhus

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Østjylland

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.     

Comwell Køge Strand

rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr
Østsjælland

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.  

Comwell Hvide Hus Aalborg

rs21563_rs14155_10614_0bde18b82fdaecc-lpr
Nordjylland

Et sommerophold på Comwell Hvide Hus Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shoppingcentrum med hyggelige små gader, spændende butikker og gode spisesteder.    

Comwell Roskilde

rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr
Midtsjælland

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.    

Annullerings-betingelser

nærværende service
I trygge hænder

Annullerings-betingelser

Vi har valgt at gøre det så nemt som muligt for dig at ændre sommerferieplaner, når du booker din sommerferie hos Comwell. Det betyder, at du omkostningsfrit kan ændre din booking helt frem til ankomstdagen.

FÅ DIN 9. NAT AF COMWELL

kaerester-pa-ophold
COMWELL CLUB

BO LÆKKERT, BO GODT. BONUS!

Som medlem af Comwell Club har du mange fordele: Bo 8 nætter hos os og få din 9. nat gratis af Comwell. 

Én overnatning giver ét stempel - og 8 stempler giver dig en bonusnat!

sommercykeltur

Værd at vide

  • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit hele 7 dage før ankomstdagen
  • Ved køb af vores annulleringssikring kan du annullere eller ombooke helt til kl. 16 på ankomstdagen
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato
  • Du kan benytte Comwell-gavekort og Comwell Club-point som betaling for dette ophold
  • Hvis du ønsker at spise middag på et specifikt tidspunkt på aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen.

Tilmeld dig Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.t på dit sommerophold

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer