sommer-aarhus-01034

Smuttur Delight: Ophold med middag på Comwell Aarhus

  • 2-retters middag eller buffet, sammensat af køkkenchefen
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter

Shopping, Storby og Smuk natur

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på. Mærk den hyggelige stemning i Latinerkvarteret, lad dig forføre af de mange gode shoppinggader og spis en ekstraordinær frokost på en af de prisvindende restauranter.

Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan du tage et dyk i havnebadet eller besøge en af de mange skønne strande omkring Aarhus. Her venter også masser af sommeraktiviteter for de mindste, som en tur i Djurs Sommerland eller Randers Regnskov.

Hvis du hellere vil opleve storslået natur, har du mulighed for at gå en tur i en oprindelig urskov eller se nogle af de flotte slotsparker og haver, der pryder egnen. Du skal blot fylde din sommerferie med gode oplevelser, så tager vi os af resten. Vi glæder os til at se dig til sommer.

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

Nærmeste badetur
Er du til en forfriskende dukkert anbefaler vi det skønne Havnebad ”Bassin 7”, der ligger kun 800 m fra hotellet. Her kan du slappe af, nyde livet ved vandet midt i Aarhus eller gå en tur langs promenaden. Er du til sand mellem tæerne, skal du besøge stranden ”Den Permanente” – en renoveret gammel badeanstalt, kun 3 km fra hotellet.

Nærmeste isbod
Sommer og is hænger unægtelig sammen og i Aarhus finder du heldigvis adskillige isboder og –butikker. Men is er ikke nødvendigvis bare is. Så her en lille personlig anbefaling fra vores hoteldirektør Flemming, hvis personlige favorit isbar er den familiedrevet is shop Mammis Gelato som du finder i Rosengade 34 - kun 10 min. gang fra hotellet. Isen er hjemmelavet og sortimentet skifter fra dag til dag.

Nærmeste strøgtur

På Vestergade og Volden, i indre by i Aarhus, kan du nyde en strøgtur fyldt med små butikker, gode kaffebarer med udendørs servering og mærke byens liv og summen. (Og ja det er den Vestergade som Gnags slingrede ned ad i de glade 80’erne). Strøget/gågaden er kun 10 min. gang fra hotellet.   

comwell-hotel-aarhus-005

Nærmeste grønne område
Lige rundt om hjørnet fra hotellet (400 m) finder du Skanseparken. En skøn lille grøn oase, der indbyder til at slå sig ned for en stund og bare nyde omgivelserne enten fra en af parkens mange bænke eller fra et medbragt tæppe i græsset. Er du der imod til skovens dybe stille ro er Marselisborg Skoven et besøg værd. Skoven er 2 km. fra hotellet. Lån evt. en af vores 10 cykler og nyd en cykeltur ud i det grønne.

Nærmeste seværdighed
Aarhus bugner af seværdigheder og kulturelle oplevelser. Blandt nogen af de mest kendte er Den Gamle By og AROS. Men et mere lokalet tip til en attraktion er Kunsthal Aarhus, som du finder kun ca. 800 meter fra hotellet. Her kan du opleve et moderne udstillingssted med samtidskunst.

Nærmeste picnicsted
Er du til picnic eller en rask gåtur anbefaler vi Mindeparken for foden af dronningens sommerresidens Marselisborg Slot. Et perfekt sted til en picnic eller en rask gåtur i haveanlæggene og blandt de kulturhistoriske elementer. Parken finder du 2 km. fra hotellet.

Nærmeste golfbane

Der findes indtil flere golfbaner i og omkring Aarhus. Vi anbefaler Aarhus Golf Club og Lyngbygaard Golf. Aarhus Golf Club er beliggende i et naturskønt område tæt ved Moesgård Museum. Området er let kuperet, og fra flere huller er der en smuk udsigt over Aarhus Bugt. Lyngbygaard Golf er en golfbane i europæisk topklasse. Med respekt for natur og miljø har vi udviklet en golfbane, som har modtaget stor anerkendelse for sine sportslige udfordringer og attraktive faciliteter.