Smuttur: Overnatning med morgenbuffet

Smuttur

Overnatning med morgenbuffet

Tag en slapper i sommerferien, og nyd et hyggeligt hotelophold tæt på den smukke danske natur eller storbyens pulserende liv.

  • Overnatning
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Oplev det danske sommerlandskab med en Smuttur. Fra øjeblikket du træder ind på hotellet, glider hverdagen væk, og ferien går i gang. Vi tager os godt af dig, så du har tid til at slappe af og udforske de mange oplevelser lige uden for hoteldøren. Gå f.eks. en stemningsfuld tur i storbyen, se den smukke danske natur eller tag et tæppe med på stranden og nyd solnedgangen.

Comwell Copenhagen Portside

ccp_chef-table-1
København

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.      

Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard_standard plus værelse
Vestsjælland

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.    

Comwell Holte

Hold møde- og konference omgivet af smuk natur nord for København
Storkøbenhavn

En sommerferie på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Og vi står altid klar til at gøre din ferie helt ideel.        

Comwell Roskilde

rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr
Midtsjælland

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.      

Comwell Kolding

rs23611_kolding-4023-lpr
Sydjylland

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.  

Comwell H.C. Andersen Odense

rs23791_rdblu-odense-0518-2-lpr
Fyn

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrligt.  

Comwell Aarhus

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Østjylland

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.       

Comwell Køge Strand

rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr
Østsjælland

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.    

Comwell Hvide Hus Aalborg

rs21563_rs14155_10614_0bde18b82fdaecc-lpr
Nordjylland

Et sommerophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder      

Comwell Sorø

hotel-comwell-soroe-095
Midtsjælland

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.      

COMWELL REBILD BAKKER

_hotel-rebild-bakker-udendoers-facade-006
NORDJYLLAND

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.        

Comwell Middelfart

rs24161_vaerelse-b_2-lpr
Fyn

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.      

Comwell Borupgaard

rs20492_rs18064_borupgaard-spa-2018-1001-lpr
Nordsjælland

En sommerferie på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen.    

Comwell Kongebrogaarden

rs23582_kongebrogaarden-026-lpr
Fyn

Et sommerophold på Comwell Kongebrogaarden byder på afslapning i vandkanten blandt store grønne bøgeskove. Fyn er fin, men særligt lige dér, hvor vores nyistandsatte hotel spejler sig i Lillebælt.    

Comwell Kellers Park

rs21116_rs13634_9091_b465442e5f0c0ec-lpr
Sydjylland

En sommerferie på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig.    

FÅ DIN 9. NAT AF COMWELL

kaerester-pa-ophold
COMWELL CLUB

BO LÆKKERT, BO GODT. BONUS!

Som medlem af Comwell Club har du mange fordele: Bo 8 nætter hos os og få din 9. nat på vores regning. 

Én overnatning giver ét stempel - og 8 stempler giver dig en bonusnat! 

Annullerings-betingelser

nærværende service
I trygge hænder

Annullerings-betingelser

Vi har valgt at gøre det så nemt som muligt for dig at ændre sommerferieplaner, når du booker din sommerferie hos Comwell. Det betyder, at du omkostningsfrit kan ændre din booking helt frem til ankomstdagen.

Comwell Club Fordele

sommerbobler
Optjent point og bonus stempler

Meld dig ind

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.    

sommercykeltur

Værd at vide

  • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16.00 lokal tid på ankomstdagen.
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato. 
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen.

Tilmeld dig Comwell Club og få rabat

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer