sommercykeltur

Smuttur: Overnatning med morgenbuffet på Comwell Klarskovgaard

  • Overnatning
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Natur, vand og masser af frisk luft

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.

Her er ingen hvide vægge men masser af rå mursten og træ, danske designmøbler og ægte kunst, der skaber en hyggelig og varm atmosfære. En sommerferie på Comwell Klarskovgaard er et oplagt valg til en aktiv ferie hvor naturen, vandet og masser af frisk luft er din vigtigste rejseledsager. 

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE STRAND
Hop i bølgen blå eller nyd udsigten over Storebælt. Comwell Klarskovgaard ligger med direkte adgang til ugeneret strand. Korsør er omgivet af gode strande, og vi vil klart anbefale Ceres-stranden, der er en dejlig, lang strand, som ligger tæt ved bymidten i Korsør, og fra stranden har man en fantastisk udsigt til Storebælt og broen i horisonten.

NÆRMESTE ISBOD
Vi vil klart anbefale, at man kører en tur til Stillinge Strand ad kystvejen fra Korsør. Det er ca. 20 km. kørsel, og du kommer frem til det hyggeligste ishus, som hedder Cirkus Is, og ja, det er i en gammel cirkusvogn, at du køber din is. De har fx blåbær softice, og vi kan anbefale at prøve deres lakrids guf. Den smager virkelig godt!

NÆRMESTE STRØG
Korsør by er ikke den største af sin slags, men vi vil klart anbefale dig at slentre en tur gennem byen. Tag til den gamle bydel i Fiskergade, hvor Sankt Pouls Kirke også ligger, og gå videre en tur til lystbådehavnen, hvor der ligger en god restaurant. Korsør Madmarked er bestemt et besøg værd, hvor du kan finde et stort udvalg af hjemmelavet, økologisk mad. Det er et skønt sted at spise frokost eller nyde en kaffe med kage, og vi anbefaler at du smager en af deres hjemmelavede kokosmakroner. Du kan også finde mange fine og hyggelige butikker i Korsør, fx den flotte dametøjsbutik Female Deluxe eller en tur ind hos Grønlund, som har alt i specialiteter til madlavning og yder desuden en sublim service.

Comwell Klarskovgaard_rejer og vin

NÆRMESTE SKOV
Når du bor på Comwell Klarskovgaard – bor du midt i Lystskov. Tættere på skoven kommer du næppe. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Der er flere interessante ting at se i Korsør by. Du kan besøge Isbådmuseet ved spidsen af Korsør Rev, og herfra kan du også gå en tur helt tæt på Storebæltsbroen. Man kan faktisk komme så tæt på det imponerende bygningsværk, at man kan røre den med den ene hånd.

Du kan finde masser af historie fra tidligere tider ved at besøge Korsør Fæstning, som er en gammel borg tæt på Korsør centrum. En tur til den gamle vikingeborg Trelleborg, som ligger ca. 10 km fra hotellet er bestemt også et besøg værd.

NÆRMESTE PICNICSTED
Naturen omkring Klarskovgaard inviterer til en ægte picnictur. I skoven og langs vandet finder du masser af gode oaser til at nyde en frokost i det fri eller slappe af. Vi anbefaler også, at du lejer en cykel og cykler til Storebæltsbroen, hvor du finder skønne, grønne områder til at nyde din picnickurv – og har mulighed for at ”klappe” broen på maven.

NÆRMESTE GOLFBANE
Korsør Golfklub regnes for en af de smukkeste golfbaner på Sjælland og er beliggende kun 15 min. kørsel fra hotellet. Du kan købe green fee i receptionen.