rs23582_kongebrogaarden-026-lpr

Smuttur: Overnatning med morgenbuffet på Comwell Kongebrogaarden

  • Overnatning
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Ro, Natur, Vuggende bølger

Et sommerophold på Comwell Kongebrogaarden byder på afslapning i vandkanten blandt store grønne bøgeskove. Fyn er fin, men særligt lige dér, hvor vores nyistandsatte hotel spejler sig i Lillebælt. Blandt de høje træer, solbagte kyster og rullende bølger, strækker tiden sig dovent som en kat i solen. Og vi gør altid alt, for at du kan få en afslappende sommerferie.

Gå en tur, og mærk skovens dybe stille ro blandt de store bøgetræer i Naturpark Lillebælt, den største naturpark i Danmark. Nyd morgensolen med en golfkølle i hånden, på en af områdets nyklippede baner eller komme tæt på krondyr og rådyr i Hindsgavl Dyrehave. Hvis du foretrækker bølgen blå, kan du pakke strandtæppet og besøge en af de mange strande i området eller tage på et hvalsafari og spotte de søde marsvin boltre sig i bæltets vand.

Der er også rig mulighed for at nyde en solnedgang med din kære fra et romantisk picnicspot. Du vil nemt forstå, hvorfor hotellet blev kåret som Danmarks bedste luksushotel i 2018, når du afslutter dagen med et glas sommerbobler til udsigten af den gamle Lillebæltsbro. Din sommerferie ved Lillebælt venter på dig, og vi glæder os til at se dig.

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE STRAND
Hop i badetøj og Lillebælt lige uden for hotellet. Men strømforholdene kan være lidt lumske, så vi anbefaler, at du følger vandet, ca. 1,5 km. og hopper i bølgerne ved Galsklint Camping.

NÆRMESTE ISBOD
Ishuse har vi heldigvis flere af! Faktisk er vi et paradis for iselskere. Klassikeren og den mest kendte er ishuset Skovgrillen, som har eksisteret siden 1935, og som før hed Karolines Ishus. Skovgrillen ligger en lille gåtur på omkring en kilometers penge fra hotellet. De har nu fået konkurrence fra:

Kitzchen, som ud over is også tilbyder food court og street food. I isbaren tilbyder de dansk produceret is efter italiensk forbillede og milkshakes. Kitzchen ligger på Brovejen ca. 1 km. fra hotellet. Og nyeste skud på stammen, Den Italienske Isbutik i Algade i Middelfart, der lokker med hjemmebagte isvafler og -italiensk is. Det er ca. 1 km fra hotellet.

NÆRMESTE SKOV
Hotellet ligger lige op til den smukkeste skov, Hindsgavl Dyrehave. Og vores smukke Hindsgavl-halvø har det hele! Åbne sletter, gamle bøgetræer, våde enge og stejle skrænter. Du kan f.eks. tage på råvildt-spotting og opleve den store bestand af hjortevildt.

NÆRMESTE STRØG
Middelfarts fortid som søkøbsstad fornægter sig ikke! Oplev f.eks. ’De hængende haver’, et idyllisk kuperet terrasseanlæg med mange små lysthuse, hvor fiskere og håndværkere før boede. De små huse med udsigt over vandet, finder du på skrænten ud mod Gl. Havn og Lillebælt.

Selvfølgelig skal du også opleve gågaden og Middelfarts gamle by. En meget hyggelig og autentisk oplevelse med brostensbelagte gader og stræder og farverige stokroser. Alt sammen blot en smuk spadseretur på ca. 1 km. fra hotellet.  

hotel-comwell-kongebrogaarden-010

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Ohøj, Skipper! Spot et marsvin på hvalsafari. Godt nok verdens mindste hval, men dog alligevel lidt af en basse at støde på! Afgang fra Middelfart Gl. Havn ca. 1 km fra hotellet. Og er du vild med dyr, kan du fortsætte turen til Madsby Legepark i Fredericia, en tur på ca. 8-10 km. Her er gratis adgang til minizoo med bl.a. lamaer, geder, kaniner og æsler, men også sandlegeplads, mooncarbane og Tarzanbane med svingtov. Enkelte af aktiviteterne koster fra 15-50 kr. pr. person, f.eks. minigolf, Madsbytoget og leje af robåd.

Oplev suget i maven og den mageløse udsigt i 60 meters højde på Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro. Masser af den friske luft får du også på banerne hos Golfklubben Lillebælt. Max. handicap 54 - greenfee koster 300 kr. Banerne ligger ca. 4 km. fra hotellet.

Er du blandt de mange, der sætter stor pris på design og måske keramik især, bør du lægge vejen forbi keramikmuseet CLAY ca. 1 km. fra hotellet. Her får du 235 års keramisk designudvikling med banebrydende værker fra Den Kongelige Porcelainsfabrik, Bing & Grøndahl og Aluminia.

NÆRMESTE PICNICSTED
Med vores storslåede beliggenhed i skovbryn og vandkant kunne vi ikke ønske os det bedre! Slå dig ned lige uden for døren, langs vandet eller i skoven. Et rigtigt insidertip til et udflugtsmål er Strib. Den skønneste tur langs kyst og strandvej på en delvist fredet sti til Strib Fyr, lystbådehavn og Sophiæodde. Her er så pænt!

NÆRMESTE GOLFBANE
Få minutters kørsel fra hotellet finder du Golfklubben Lillebælt. Deres bane er uden tvivl Danmarks bedst beliggende golfbane, med en smuk udsigt ud over Lillebælt, og med en bane der byder på udfordringer til både den garvede og den nystartede golfspiller.