Gensynsglade dage

Win-win

Danmark er et lille land. Og vi kommer aldrig længere væk fra hinanden end 452 km. Det lyder måske ikke af så meget. Men det er altså alt rigeligt, når man nu savner og længes sådan! For nok er der FaceTime og Skype, men der er intet, der slår gensynsglæden IRL, ude i den virkelige verden! Dét at være sammen med børn og børnebørn og ikke gå glip af et eneste sekund. Se søskende. Eller catche up med gode, gamle venner og indhente det forsømte. Og virkelig få knevret igennem. Åh, det er så godt!

Slip for opredning og besvær (og med at være til besvær) og tjek ind hos Comwell. Og kombiner gensynsglæden med kvalitetstid, f.eks. med børn, børnebørn, venner eller helt på egen hånd. Der er ikke bare en håndfuld oplevelser, der ligger derude og venter, men et helt land fuld! Ren win-win!

Tjek ind til liv og gensynslade dage og win-win på et af vores 15 skønne hoteller. Og win-win-win for dig, der er medlem af Comwell Club.

Som medlem af Comwell Club får du hele 15 % i rabat på vores ’win-win’-ophold: Smuttur, Smuttur Delight og SommerSpa. Du kan også tage en Forlænget Smuttur à fire overnatninger - og få sidste nat gratis. Tilbuddet gælder for ankomster fra den 17. juni frem til den 14. august 2022. Og er du ikke allerede medlem af vores mange fordeles-klub, kan du nemt og hurtigt blive det lige her.

fisketur

En enkelt nat i svøb

En enkelt nat. Men svøbt i to hele dage! Ren kvalitetstid med familie eller venner – og tid til oplevelser på egen hånd.

Tag børnebørnene i hånden og leg klodsmajorer i LEGOLAND-land og oplev Moesgaards imponerende og flot anmeldte udstilling ’RUS – Vikinger i øst’.

Og tag så ud på egen hånd. Gå f.eks. ikke glip af Louisiana og sommerens udstillinger med et par power-women, Gernes + Kirkeby på Kunsten, jazzfestivaler og meget, meget mere.

Tjek ind på et af vores 15 hoteller til en enkelt nats win-win.

Spar 15%

comwell_summer_raisfoto_7041
SommerSpa

Gus og gensyn

Beruset af gensynsglæde og klar til at puste ud. Hop i hot tub, Brechelbath og bobler og nyd et SommerSpa-ophold. Opholdet inkluderer velkomstdrink, en skøn 3-retters middag og morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Spar 15%

_hotel-kellers-park-bar-drinks-cocktails-001
Smuttur Delight

Gourmet og gensyn

Slut en gensynsglad dag af med en solnedgangsdrink på vores terrasse og en 2-retters sæsonmenu el. buffet i restauranten. Opholdet inkluderer skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Få sidste nat gratis

børnefamilie i seng
Forlænget smuttur

Den store gensynsglæde

Tjek ind til et ren win-win Forlænget Smuttur-ophold og få tid til den helt store gensynsglæde med både nærvær, nydelse og fordybelse. Opholdet inkluderer 4 overnatninger og skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Hoteller på Sjælland

christianshavn-copenhill_(c)kim-wyon-large-(1)
Sjælland

Oplev win-win på vores hoteller på Sjælland

Oplev alt fra city og ZOO til landligt muh. CopenHill med ski på, TIVOLI med iiih på. Cirkl dig vejen op i Gisselfelds skovtårn og se Jorn & co. på et museum eller to.

Tjek det hele ud og tjek ind til win-win på Sjælland på:

Credit: Kim Wyon  

Hoteller på Fyn

_hotel-kongebrogaarden-udsigt-til-vandet-194
Fyn

Oplev win-win på vores hoteller på Fyn

Fineste Fyn har det hele! Bælt, bølgeskvulp og bridgewalking, hval-safari og storbyjungle. Og et splinternyt og imponerende H.C. Andersen must see-museum.

Tjek det hele ud og tjek ind til win-win på Fyn på:

Hoteller i Jylland

koldinghus_(c)visitkolding-large-(1)
Jyllland

Oplev win-win på vores hoteller i Jylland

Bliv bidt af barske Rubjerg Knude, ørkenvandring i Råbjerg og hedetur i Hammer(-hammerfedt) Bakker. Og indtag kulturen på Moesgaard, Tirpitz og Koldinghus.

Tjek det hele ud og tjek ind til win-win i Jylland på:

Credit: VisitKolding

Tilmeld dig Comwell Club og få %

Få 15% på vores win-win ophold

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjen en bonusnat efter 8 overnatninger