Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet – få sidste nat gratis

Sommerferie

Bo tre nætter og få den fjerde gratis

Giv dig god tid til at udforske de mange sommeroplevelser, der venter lige uden for hoteldøren – Fra storbyens summen til skovens still ro.

 • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
 • Stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter
 • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang

Gå på opdagelse i sommerlandskabet.

Sæt tempoet ned, og gå på opdagelse i en del af Danmark med et Sommerophold. Med fire overnatninger på vores hyggelige værelser, får du god tid til at se alt fra afslappende natur og karseklippede golfbaner til historiske hotspots og summende storby – og så betaler du kun for tre nætter. Hver morgen kan du glæde dig til en stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter, der nok skal give dig en god start på dagen. Med hoteller i hele Danmark, er der altid et nyt spændende sted at holde Sommerferie på.

Er du hurtig, er der stadig 20% at spare, når du booker ophold mellem d.18. juni og d. 31. august 2021.

Få sidste nat gratis

ccp_chef-table-1
København

Comwell Copenhagen Portside

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.    

Få sidste nat gratis

comwell-holte-008
Storkøbenhavn

Comwell Holte

En sommerferie på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Og vi står altid klar til at gøre din ferie helt ideel.  

Få sidste nat gratis

comwell_summer_raisfoto_2973
Vestsjælland

Comwell Klarskovgaard

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.  

Få sidste nat gratis

rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr
Midtsjælland

Comwell Roskilde

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.

Få sidste nat gratis

rs23611_kolding-4023-lpr
Sydjylland

Comwell Kolding

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.

Få sidste nat gratis

rs23791_rdblu-odense-0518-2-lpr
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.

Få sidste nat gratis

comwell-soro
Midtsjælland

Comwell Sorø

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.

Få sidste nat gratis

rs21245_rs13776_9755_0f036f81c6d2fff-lpr
Vestsjælland

Comwell Korsør

Et ophold på Comwell Korsør byder på vidunderligt wellness i charmerende omgivelser. Med Tårnborg Gods i forhaven og det bølgende Storebælt i nærheden, er der lagt op til ro og afslapning med manér.

Få sidste nat gratis

rs24161_vaerelse-b_2-lpr
Fyn

Comwell Middelfart

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.

Få sidste nat gratis

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Østjylland

Comwell Aarhus

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.

Få sidste nat gratis

rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr
Østsjælland

Comwell Køge Strand

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.

Få sidste nat gratis

rs21563_rs14155_10614_0bde18b82fdaecc-lpr
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Et sommerophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder

Få sidste nat gratis

rs20492_rs18064_borupgaard-spa-2018-1001-lpr
Nordsjælland

Comwell Borupgaard

En sommerferie på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen.

Få sidste nat gratis

rs20419_rs17928_comwell-rebild-bakker-007-lpr
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.

Få sidste nat gratis

rs21116_rs13634_9091_b465442e5f0c0ec-lpr
Sydjylland

Comwell Kellers Park

En sommerferie på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig.

venindehygge

Værd at vide

 • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 18. juni til 31. august 2021 på alle Comwell hoteller, med undtagelse af Comwell Kongebrogaarden.
 • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16.00 lokal tid på ankomstdagen.
 • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
 • Børn i alderen 0-2 år bor gratis, hvis de sover i deres forældres seng. Børn i alderen 3-11 år bor til halv pris.
 • Tilbuddet kan bookes på Comwell Korsør med ankomst i weekender fra fredag den 2. juli.
 • Comwell Klarskovgaard kan ikke bookes den 14. august.
 • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere til håndsprit til på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.