Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenmad – spar 20% på Comwell Kellers Park

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Morgenmad med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
Fra kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Vejle Fjord

Smuk natur og oplevelser i det fri står nærmest i kø omkring Kellers Park. Kun 5 km. fra hotellet ligger der en lækker badestrand, hvorfra du kan hoppe i Vejle Fjord. Omkring Vejle finder du et kæmpe udvalg af muligheder for at opleve naturen, bl.a. i Vejle Ådal, fugle- og vådområdet Kongens Kær og med vandreture i Randbøl Hede og Frederikshåb Plantage.

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. 

På Comwell Kellers Park finde du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE TUR I VANDET

Kun et stenkast fra Comwell Kellers Park ligger vores smukke havn. Morgenbadning er stort på vores kanter, så få morgendyppet kroppen, inden du går en lille nysgerrig runde i vores stemningsfulde grønne område på vej tilbage til hotellet.

Blot 8 km. fra hotellet ligger Hvidbjerg Strand - i vores øjne Danmarks smukkeste strand! Stranden har sit navn efter Hvidbjerg Klit, som med sin store, hvide, fintkornede sandklit 27 meter over havet er helt unik for den jyske østkyst. Stornyd her fra udsigten over skovrige Trelde Næs og den yderste tip af Vejle Fjord. 

NÆRMESTE AKTIVITETER

Tag endelig cyklen med. Og prøvekør ruten til Tour de France 2021, hvor Vejle er med. Skal ruten være lidt mindre udfordrende, klarer vi også det, for her er masser af skønne ruter fra hotellet.

Gå en tur ad den historiske rute på vores store grønne områder med de frodige skråninger ved Vejle Fjord og læs undervejs om bygningernes historie. Vi udleverer gerne kort. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER

Et absolut must i området er det spektakulære Fjordenhus, som rejser sig majestætisk op ad vandet i 28 meters højde og forener kunst og byggeri på havnen i Vejle. Trapperne snor sig som bønnestager, og her er adgang via en smal gangbro. Fjordenhus er tegnet af den verdenskendte dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson (det er også ham med bl.a. Your Rainbow Panorama på AROS i Aarhus).

En smuk travetur fra hotellet ligger Danmarks smukkeste vandmølle, som stadig kværner løs, og du kan derfor købe friskkværnet mel med hjem. Læg vejen forbi Ullas have på vej hjem. For 50 kr. får du adgang til en åbenbaring i Ullas sanselige uderum.

Smid traveskoen og kør de 15 km. ind til Fredericia Vold, Nordeuropas bedst bevarede fæstningsanlæg, lige midt i Fredericia. Anlægget er f.eks. den perfekte ramme til en smuk aftengåtur. Start ved Holsteins Bastion og gå hele volden rundt over de otte bastioner - en 4 km. lang tur. Du kan parkere ved Øster Strand. 

NÆRMESTE STRØG

Tag ind til Vejle og gå en tur gennem den smukke og indbydende handelsby. Vejle er flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby og byder på små, spændende design- og specialbutikker og 300 kendte kædebutikker. Her mangler intet!