Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenmad – spar 20% på Comwell Køge Strand

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Stor portionsanrettet morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
Fra kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Køge Strand

Comwell Køge Strand ligger ned til stranden lige ud til Køge Bugt. Hotellet er nyistandsat og emmer af atmosfære med dets indbydende indretning som et moderne strandhotel. Der er en lækker og bred sandstrand lige ud for hotellet, som er beliggende kun 45 km. fra København. Med hotellet som udgangspunkt er der gode muligheder for både at opleve Hovedstadens byliv såvel som at slappe af ved vandkanten. 

Køge er en af Danmarks gamle købstæder. Det er en hyggelig og historisk middelalderby med mange gode forretninger, som ligger i gåafstand fra hotellet. På Køge Marina er der god plads, og her finder du både maritim stemning og store rekreative områder og grønne volde, hvorfra der er smuk udsigt over havet.

Udover de mange strande ud til Køge Bugt, er der et væld af steder med spændende natur og oplevelser i det fri i området omkring Køge. Der er masser af muligheder for en tur i skoven eller den grønne natur, er Stevns Klint og Skovtårnet i Rønnede afgjort to af højdepunkterne i området.

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE STRAND
Den fineste hvide brede sandstrand finder du blot to minutters gang fra hotellet. Tag en forfriskende sommerdukkert eller nyd blot udsigten, duften af sommer og hav og mærk sandet mellem tæerne. Ved Køge Marina (lystbådehavn), 3 km fra hotellet, finder du det skønne havnebad, hvorfra du kan nyde livet ved vandet. 

NÆRMESTE ISBOD 
Er der noget bedre end en is på en varm dansk sommerdag? Blot 4 min. gang fra hotellet finder du det lokale ishus – en oplagt destination for en aftengåtur eller blot når du er is trængende. Er du lige som Christian, vores receptionist, til store is kan vi anbefale dig iskiosken Provianten på lystbådehavnen Køge Marina, hvor nok byens største is serveres. 

NÆRMESTE STRØG 
Køge Torv må være et af Danmarks hyggeligste og populæreste torve. Det brolagte torv og de små hyggelige shoppinggader er, med de gamle og charmerende huse som kulisse, oplagt til en strøgtur, hvor du vil opleve et hav af små hyggelige special butikker. Køge Torv finder du 1 km fra hotellet. 

NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE 
Solgårdsparken, som du finder kun 7 min. gang fra hotellet, er et besøg værd. Og vi kan på det varmeste anbefale en gåtur i den Botaniske Have, der er en del af parken. Her kan du se hundredvis af plantearter og blomster. Er du til skovens mere upolerede natur, skal du besøge bøgeskoven der er hotellets nabo. Her finder du masser af stier til gå- og cykelture. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER 
Der findes mange seværdigheder i og omkring Køge. To af de mest kendte er Vallø Slotspark (3 km fra hotellet) og Gl. Kjoegegaard (2 km fra hotellet). Vores favorit er Køge Ås – en 3,2 km. historisk sti med 5 gravhøje fra bronzealderen. Et mere lokalt tip er at besøge Kjøge Mini By, som er hotellets nabo. Her kan du se en mini udgave af Køge by anno 1865. 

NÆRMESTE PICNIC STED 
Stranden, nabo skoven og plænen, der adskiller hotellet fra stranden, er oplagt til en picnic. Vi anbefaler dig at låne et tæppe, læg dig i græsset og slap af og nyd sommeren under åben himmel. Alternativt kan du nyde en sommerstund på vores terrasse med en god bog og udsigt til vandet.