hotel-comwell-borupgaard-062

Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet på Comwell Borupgaard

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Få sidste nat gratis

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Fra juni til og med august 2021 tilbyder vi særlige sommeraktiviteter for vores gæster.

Skattejagt
Vi har arrangereret en sjov skattejagt for vores yngste gæster. Det er gratis at deltage, og du kan deltage alle ugens dage, når det passer dig. Du får udleveret dit skattekort i receptionen.

Picnickurv
Tag en lækker picnickurv med på stranden eller i skoven, der ligger i nærheden af hotellet.
Alle ugens dage kl. 10-14. Pris kr. 145 pr. person.
Henvend dig i receptionen for bestilling.    

Ro, Nærvær, Spa

En sommerferie på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen. For vi tager os godt af dig, fra øjeblikket du træder ind ad døren og sørger for at din sommerferie bliver særlig god.

Træd ind i vores Aqua Spa område og mærk badekåbens bløde kram om din krop. Med fri adgang til varmtvandspool, dampbad, sauna og udendørs hot tubs, finder du hurtigt roen. Skulle du få lyst til at skifte badekåben ud med sommertøjet, byder omegnen på mange kulturelle oplevelser. Lad din synssans forføres af Louisianas store samling af moderne kunst og skulpturer i lyse og naturlige omgivelser, eller tag en gåtur rundt i det storslåede have- og parkanlæg ved Fredensborg Slot. Når dagen runder af kan du prøve at nyde en gastronomisk middag i vores lyse og intime restaurant. 

Comwell Borupgaard er et oplagt sted at bruge nogle særlige sommerdage sammen med veninder, venner eller din kære. Du vil hurtigt opleve, hvorfor hotellet blev kåret som “Bedste Hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” i 2019. Vi glæder os til at tage imod dig til sommer.

Galleri