kaerester-pa-hotelophold

Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet på Comwell Hvide Hus Aalborg

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Køb 2 for 1 af vores signatur sommerdrink
4 nætter, få den sidste nat gratis

Storby, vandfront, kultur

Et sommerophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder. Fyld sommerdagene med oplevelser for store og små, fra museumsbesøg og shoppingture til at mærke Limfjordens friske sommervind i håret, mens du nyder en is i solen på Vestre Fjordpark.

Du kan også pakke picnickurven, og tag en tur ud af byen til naturoplevelser i særklasse. Her finder du bl.a. den billedskønne vandreklit Råbjerg Mile og de sandfyldte strande ved Jammerbugten og Vesterhavet, der er den perfekte scene til at se solen forsvinde ned i havet. 

Hotellet har ligget i byen siden 1969, og er kendt som en af byens bedste. Derfor har vi et grundigt kendskab til den og står altid klar med anbefalinger, der gør din sommerferie endnu bedre. Vi glæder os til at se dig.

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE STRAND 
Nyd en forfriskende dukkert i Vestre Fjordpark, et friluftsbad, tæt på Aalborgs pulserende byliv og kun 15 min. gang fra hotellet. Her finder du et skønt rekreativt åndehul med badepark og et hav af aktivitetsmuligheder som beachvolley, parkour, frisbee, løbe- og gåruter og meget andet. Er du mere til sand mellem tæerne, kan vi anbefale Blokhus strand – ca. 40 min. kørsel fra hotellet – én af Nordeuropas allerbedste badestrande - med det fineste hvide sand og de karakteristiske høje klitter. Det er ren dansk sommer nostalgi. 

NÆRMESTE ISBOD
 
Er der noget bedre end is på en varm sommerdag? Og den bedste is finder du midt på Boulevarden kun 15 min. gang fra hotellet på Pico Bello Geleteria. Her kan du nyde hjemmelavet Italiensk is og vælge mellem alverdens toppings eller designe din egen ispind. Vi kan også anbefale Guf og Kugler i Slotsgade, 15 min. gang fra hotellet, helt sikkert et besøg værd. Her kan du sætte tænderne i is fra håndplukkede danske is producenter – selvfølgelig med masser af guf. 

NÆRMESTE STRØG
Du finder masser af muligheder for at gå på opdagelse i spændende specialbutikker og varehuse i Aalborg midtby, som blandt andet kan byde indenfor hos stormagasiner som Salling og Magasin. Er du til en strøgtur, kan vi anbefale en tur ned af Gravensgade, en hyggelig lille gågade, der er spækket af specialbutikker med fokus på kvalitet og flot design. Gravensgade finder du 10 min. gang fra hotellet.

hotel-comwell-hvide-hus-aalborg-055

NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE OG PICNIC STED 
Lige udenfor døren finder du Kildeparken, en af Aalborgs ældste parker. Her kan du nyde en gå- eller løbetur, mens udsigten til klassiske værker af kendte billedhuggere og et fint springvand kan opleves. Er du til en naturoplevelse med højere til loftet, kan vi anbefale at du går på opdagelse i Mølleparken, ca. 10 min. gang fra hotellet. Mølleparken er et stort parkanlæg, hvor du, fra de afmærkede vandrestier, kan nyde en flot udsigt over Aalborg, Egholm, Limfjorden og Gjøl. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER 
Aalborg og omegn tilbyder en bred vifte af kulturelle seværdigheder. Blandt de mest kendte er Aalborg Zoo, Kunsten, de syngende træer, Utzon centeret, Budolfi Domkirke og ikke mindst Aalborgtårnet, men området tilbyder mange andre oplevelsesværdige attraktioner. Vi anbefaler, at du besøger Hjelmerstald og kvarteret omkring den velbevaret gade fra det gamle Aalborg, der emmer af nostalgi og hygge.

NÆRMESTE PICNIC STED
 
Vores skønne nabo Kildeparken er oplagt til en picnic og vi kan kun anbefale dig en afslappende stund blandt parkens mange og gamle træer. Lån et tæppe og læg dig i græsset, slap af og nyd lyden og duften af sommer. Du kan også nyde parken fra vores store terrasse, der har udsigt til parken.

NÆRMESTE GOLFBANE
Aalborg Golf Klub blev stiftet i 1908 og er dermed landets næstældste golfklub. Banen er beliggende i smukt, let kuperet terræn tæt ved Limfjorden. Klubben har været vært for flere mesterskaber.