rs21116_rs13634_9091_b465442e5f0c0ec-lpr

Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet på Comwell Kellers Park

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Få sidste nat gratis

Oplev Vejle Fjord

En sommerferie på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig. Med topmoderne spafaciliteter der bl.a. byder på herbal sauna, tyrkisk bad og saltlounge, siver roen helt ind i de fjerneste afkroge af krop og sjæl. Læg dig bare i blød, så længe du vil.

Skulle du få lyst til et sceneskift, byder omegnen på et væld af skønne sommeroplevelser. Fra store golfsving på en af de nærtliggende baner til små øjeblikke i den billedskønne natur. Tag f.eks. på tur i Vejle Ådal, fugle- og vådområdet Kongens Kær eller den lyngbeklædte Frederikshåb Plantage. Om aftenen kan du nyde udsigten ud over Vejle Fjord fra hotellet og en gastronomisk middag i restaurantens afslappede atmosfære. 

Comwell Kellers Park er et oplagt sted at bruge nogle særlige sommerdage sammen med veninder, venner eller din kære. Du vil hurtigt opleve, hvorfor hotellet blev kåret som Jyllands bedste i 2019. Vi glæder os til at se dig til sommer.

Galleri