rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr

Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet på Comwell Køge Strand

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Få sidste nat gratis

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Fra juni til og med august 2021 tilbyder vi særlige sommeraktiviteter for vores gæster.

Paddleboard
Flere og flere danskere har kastet deres kærlighed til at stå på paddleboard. Og det kan vi godt forstå. Prøv selv hvor sjovt og dejligt det er at se kysten fra vandsiden. Pris: 300 kr. pr. person for 2 timer inkl. redningsvest.

Snobrød rundt om bålet
Flere dage om ugen tænder vi op i bålet, hvor alle er velkommen til at sidde og hygge. Der er mulighed for at købe snobrød på pind for 25 kr. pr. person.

Grillbuffet
Hver aften tænder vi op i grillen på vores store terrasse med udsigt til vandet. Her arrangerer vi stor grillbuffet. Skulle det regne, har vi masser af siddeplads i vores hyggelige havestue og restaurant. Pris 248 kr. for voksne / 128 kr. for børn.    

Friluft, Natur, Købstadsstemning

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.

Tag ud i det blå og oplev den fantastiske natur omkring Køge. Her kan du vandre ad bronzestien gennem et landskab prydet med gravhøje fra bronzealderen eller besøge den UNESCO-beskyttede Stevns Klint med sin dramatiske natur. Du kan også sno dig op ad Skovtårnets spiralformede arkitektur for at se naturen fra oven eller sætte snøren ud i Tryggevælde Å og læne dig tilbage, til der er bid.

Hvis fangsten fejler, kan du fange en frokost på hotellets hyggelige restaurant med havudsigt eller på en af Køges mange caféer. Her er også rig mulighed for at shoppe, opleve den charmerende stemning i middelalderbyen eller nyde en sommeris i solen på Køge Marina. Og skulle du have brug for en større by, er København ikke langt væk. Din sommerferie ved Køge Strand venter dig, og det gør vi også.

Galleri