kaerester-pa-hotelophold

Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet på Comwell Roskilde

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Køb 2 for 1 af vores signatur sommerdrink
4 nætter, få den sidste nat gratis

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Fra juni til og med august 2022 tilbyder vi skattejagt som sommeraktiviteter for vores mindste gæster.

Vi har arrangereret en sjov skattejagt for vores yngste gæster med mulighed for at vinde en lille præmie. Det er gratis at deltage, og du kan deltage alle ugens dage, når det passer dig. Du får udleveret dit skattekort i receptionen.

Kulturhistorie, Natur, Bystemning

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.

Fra vores hyggelige hotel, omgivet af grønne områder og frisk luft, er der ikke langt til historiske hotspots. Besøg kongegravene i den UNESCO beskyttede Roskilde Domkirke, oplev Vikingeskibsmuseets mageløse samling, eller føl på fortiden i Sagnlandet Lejre, hvor du bl.a. kan gå inden for i Danmarks største vikingehal. Skal sommerferien længere ud i det blå, kan du gå på opdagelse i istidslandskabets bølgende bakker og smeltevandsdale i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor spor fra fortidens mennesker stadig kan ses.

Du kan også tage madkurven med på cyklen og trille ud af stierne i naturområdet Hedeland eller besøge en af de mange solrige strande el. badesøer i området. Er du mere til veltrimmet natur, byder Ledreborg Golfbane på 18 huller. Du kan afrunde dagen på hotellet med et glas sommerbobler og udsigt ud over fjorden, mens solen synker ned i horisonten. Vi glæder os til at se dig til sommer.

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE STRAND
Nyd en forfriskende dukkert eller en gåtur på den hyggelige Vigen strandpark med skøn udsigt over Fjorden, hvor både vikingeskibe og spiseskibet Sagafjord sejler side om side med de smukke lystbåde. Strandparken finder du 15 min. gang fra hotellet. Er du til søbadning, kan vi anbefale det fantastiske natur- og badeområde ved de opal blå badesøer Himmelsøen og Lynghøjsøen, der ligger kun 8-10 km fra hotellet. 

NÆRMESTE ISBOD
Is skal der til om sommeren og her finder du masser af muligheder nær hotellet. Tættest er iskiosken på Vigen Campingplads. Vi anbefaler dog at turen går til Roskilde Havn (3,5 km fra hotellet), hvor du både finder Paradis Is og Havnekiosken, der byder på lækre is og vafler. Pssst….Michelle fra receptionen anbefaler hyldeblomstsorbeten fra Paradis Is – den smager bare himmelsk.

NÆRMESTE STRØG
Er du til en slentretur på et strøg - er et besøg på Skomagergade – en af byens gamle hyggelige handelsgader - et must. Her, kun 4 km fra hotellet, finder du et væld af små hyggelige butikker og spisesteder. Foretrækker du shopping inden døre, kan du besøge shoppingcenteret Ros torv kun 10 minutters kørsel fra hotellet. 

NÆRMESTE SKOV
Den smukke Boserup Skov, 10 km fra hotellet, er det skønneste sted til en gå – eller cykeltur.  Skoven er fredet og ligger ud til Roskilde Fjord, så du har mulighed for at bade eller dyppe tæerne i fjorden på din skovtur. Et mere lokalt skov tip er Himmelev-skoven kun 20 min. gang fra hotellet. Skoven er en forholdsvis ny anlagt skov, men absolut en hyggelig gåtur værd. 

NÆRMESTE NOSTALGI OPLEVELSE
”Pluk selv jordbær” er vores Køkkenchef Rasmus’ -personlige anbefaling til en sommeraktivitet i Roskilde. Der er mange muligheder nær hotellet, så spørg gerne i vores reception. Vi kan desuden anbefale Veteran biltræf hver torsdag på havnen, Torvedagene i Roskilde hver onsdag og lørdag eller at du besøger en af de mange gårdbutikker i området med alt fra æg, frugt og grønt.

En lille dreng og pige der sidder i en sofa og tegner på et papir på bordet og kigger på hinanden og smiler

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Du finder et væld af kulturelle og historiske seværdigheder i Roskilde. Mest kendt er Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Men området byder på mange, andre oplevelsesværdige attraktioner så som; Roskilde kloster, Sct. Hans Have, Musicon-området med bl.a. Ragnarock museet og containerstrøget eller Oplevelseshavnen. Et lokalt tip, i gåafstand fra hotellet, er en tur til Nationalparken Skjoldungernes Land med enestående natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i Danmark.

NÆRMESTE PICNICSTED
Sæt tempoet ned og nyd en picnic i den skønne danske natur, der omkranser hotellet. Vi laver gerne mad, som I kan tage med. Lån vores cykler og kom ud i det danske sommerland. Der er et hav af oplagte picnic destinationer nær hotellet. Vi kan blandt andet anbefale Vigen strandpark, Byparken, Folkeparken, Kællinge Haven, Boserup Skov, Lynghøjsøerne eller Himmelsøen.

NÆRMESTE GOLFBANE
Når du opholder dig på Comwell Roskilde, er du aldrig langt væk fra nogle af Danmarks fineste golfbaner. Vi kan blandt andet anbefale Ledreborg og Hedeland golfbane.