rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr

Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenbuffet på Comwell Roskilde

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Få sidste nat gratis

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Fra juni til og med august 2021 tilbyder vi særlige sommeraktiviteter for vores gæster.

Skattejagt
Vi har arrangereret en sjov skattejagt for vores yngste gæster med mulighed for at vinde en lille præmie. Det er gratis at deltage, og du kan deltage alle ugens dage, når det passer dig. Du får udleveret dit skattekort i receptionen.

Snobrød over bål
Vi tænder bålet på vores bålplads og slår en velsmagende snobrødsdej op.
Hver fredag kl. 16. Det er gratis at deltage.

Tegnekonkurrence
Sæt fantasien fri og sæt kulør på papiret. Vi arrangerer tegnekonkurrence hver dag. Det er gratis at deltage, og du får udleveret papir og farver i receptionen.    

Kulturhistorie, Natur, Bystemning

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.

Fra vores hyggelige hotel, omgivet af grønne områder og frisk luft, er der ikke langt til historiske hotspots. Besøg kongegravene i den UNESCO beskyttede Roskilde Domkirke, oplev Vikingeskibsmuseets mageløse samling, eller føl på fortiden i Sagnlandet Lejre, hvor du bl.a. kan gå inden for i Danmarks største vikingehal. Skal sommerferien længere ud i det blå, kan du gå på opdagelse i istidslandskabets bølgende bakker og smeltevandsdale i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor spor fra fortidens mennesker stadig kan ses.

Du kan også tage madkurven med på cyklen og trille ud af stierne i naturområdet Hedeland eller besøge en af de mange solrige strande el. badesøer i området. Er du mere til veltrimmet natur, byder Ledreborg Golfbane på 18 huller. Du kan afrunde dagen på hotellet med et glas sommerbobler og udsigt ud over fjorden, mens solen synker ned i horisonten. Vi glæder os til at se dig til sommer.

Galleri