Vildnis og Wi-Fi
Tilmeld dig Comwell Club og få 15% rabat

Langt ude!

Storslået. Dramatisk. Og spektakulært! Man skal vist være gjort af granit for ikke at lade sig rive med, når man ser, hvad Danmarks natur har at byde på! Tænk sig, at vi i vores lille smørhul er så vilde! Og at vi, uanset hvor vi befinder os, er så tæt på naturen og har noget så eksotisk som savanne, ørken, vildmark og sletter for vores vandrefødder. Det er så langt ude!

Og derude i vildnisset venter vidunderlige oplevelser. For hikeren og bikeren. Og for dig, der drømmer om et dyp i det dybe blå langs vores 8.750 km kyststrækning. Kan end ikke Mols Bjerges vilde heste få dig til at gå all in på naturen, er civilisationen heldigvis inden for rækkevidde. Med lige så vilde oplevelser udi kultur og arkitektur (og måske en shoppe-tur).

Tjek ind på et af Comwells 15 hoteller og få det allerbedste af begge verdener. Både vildnis og Wi-Fi.

Tjek ind og oplev noget vildt!

Som medlem af Comwell Club får du hele 15 % i rabat på de vildeste ophold: Smuttur, Smuttur Delight og SommerSpa. Du kan også tage en Forlænget Smuttur à fire overnatninger - og få sidste nat gratis. Tilbuddet gælder for ankomster fra den 17. juni frem til den 14. august 2022. Og er du ikke allerede medlem af vores mange fordeles-klub, kan du nemt og hurtigt blive det lige her.

comwell-hotel-rebild-bakker-050

Et WOW af oplevelser

Bare en enkelt nat? Så skal den saftsuseme også være vild! Både for dig, der ikke kan få nok af naturen. Og for dig, der ikke kan få nok af kulturen. For lige uden for Comwells dør ligger et WOW af oplevelser.

Tag ud og vær lidt vild med vilje, f.eks. i Mols Bjerge, og nyd den magiske udsigt fra Agri Bavnehøjs 137 meter høje top – eller nap de 60 km ad vandrestierne i det bakkede landskab. Snup en tur ad Danmarks bedste MTB-ruter i Rold Skov. Se Rubjerg Knude 1.000 tons tunge fyrs nye placering og mærk (næsten) alene i vildmarken-viben i Thy.

Og er du ikke die-hard vild med vildmarken, kan du ty til kulturen. Tag ud til udstillinger og alle de vilde oplevelser som sommeren byder på. Gå f.eks. ikke glip af Louisianas power-women, Gernes + Kirkeby på Kunsten, jazzfestivaler og meget, meget mere. Der er faktisk vildt meget du skal nå!

Spar 15%

Sauna med udsigt
SommerSpa

Vild luksus

Naturen kalder med ’vildmarksbad’ og natursauna! Hop i hot tub, Brechelbath og bobler, og snup et par dage i vild luksus med et SpaDelight-ophold. Opholdet inkluderer velkomstdrink, en skøn 3-retters middag og morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Spar 15%

_vinhost-2018-comwell-soro-foto-jakob-vind-(10)-fit
Smuttur Delight

Nak og æd er sjovest på TV. Så kom hjem fra vildmarken og nyd en solnedgangsdrink på vores terrasse og en velkomponeret 2-retters middag eller buffet i restauranten. Opholdet inkluderer skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.    

Spar 15%

Par på cykel
Forlænget Smuttur

Ud i naturen og helt tæt på kulturen

Naturmenneske? Kulturmenneske? Eller måske både og. Tjek ind til det vildeste Forlænget Smuttur-ophold og få en sand miniferie med max nydelse og fordybelse. Opholdet inkluderer 4 overnatninger og skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.    

Hoteller på Sjælland

stevns-klint
Sjælland

Oplev noget vildt på vores hoteller på Sjælland

Naturkræfter? Snup de 497 trin fra toppen af Møns Klint til de tropisk-turkise bølger. Cirkl dig vejen op i Gisselfelds skovtårn. Og indtag kulturen på BLOX og Louisiana.

Tjek det hele ud og tjek ind til noget vildt på Sjælland: 

Hoteller på Fyn

park-i-odense
Fyn

Oplev noget vildt på vores hoteller på Fyn

Tag ud i for evigt foranderlige Fyns Hoved, pust ud på en fynsk alpetop i Svanninge Bakker. Og indtag kulturen på det imponerende H.C. Andersen must see-museum.

Tjek det hele ud og tjek ind til noget vildt på Fyn:

Hoteller i Jylland

koldinghus_(c)visitkolding-large-(1)
Jyllland

Oplev noget vildt på vores hoteller i Jylland

Bliv bidt af barske Rubjerg Knude, ørkenvandring i Råbjerg og hedetur i Hammer(-hammerfedt) Bakker. Og indtag kulturen på Moesgaard, Tirpitz og Koldinghus.

Tjek det hele ud og tjek ind til noget vildt i Jylland:

Credit: Visitkolding

Tilmeld dig Comwell Club og få %

Få 15% på de vildeste ophold

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjen en bonusnat efter 8 overnatninger